PARTIZAN SE NE PREDAJE! Amerikanac zna šta mu je raditi da se serija vrati u Pionir

Novosti online

16. 05. 2024. u 10:07

Košarkaši Crvene zvezde imaju prednost (2:0) protiv Partizana u finalnoj seriji ABA lige, nakon što su u svoju korist rešili i drugi meč u hali "Aleksandar Nikolić".

ПАРТИЗАН СЕ НЕ ПРЕДАЈЕ! Американац зна шта му је радити да се серија врати у Пионир

Photo: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanović

Sada je jak pritisak na crno-belima koji moraju da odbrane domaći teren u naredna dva meča, a zatim i naprave senzaciju u Pioniru, pred protivničkom publikom, kako bi se domogli šampionske titule.

U prve dve utakmice jedan od ključnih igrača Partizana bio je Džejlin Smit, koji zna šta njegov tim treba da uradi da bi ostao u seriji:

- Da se vratimo kući i pobedimo domaće utakmice, to je sve što možemo da uradimo. Imamo utakmicu broj tri u nedelju. Imali smo dobre šanse u obe, stvari se događaju. Sada gubimo 0:2 i vraćamo se kući kako bismo videli šta je moglo bolje. Možda smo mogli manje da fauliramo, ali ovo je plej-of, igraš agresivno koliko možeš. To su posledice sa kojima moraš da se suočiš. Mislim da smo igrali veoma dobro, ali stvari se događaju.

Smit očekuje veliku podršku navijača Partizana.

- Biće kao na evroligaškim mečevima, navijači će nam čuvati leđa kod kuće i želimo da im isprašimo zadnjice kod kuće.

Amerikanac je stekao poverenje Željka Obradovića i za sada ga opravdava…

- Ne znam, počeo sam da pogađam šuteve, pogađam trojke, počeo sam sve više da doprinosim. To je verovatno ulilo poverenje kod njega. Igram odbranu i veoma sam nesebičan - zaključio je Smit. 

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno! Proverite!