OVO ĆE ODUŠEVITI ZVEZDU I PARTIZAN: Evo šta je nekadašnji reprezentativac poručio Evroligi

Novosti online

13. 05. 2024. u 16:25

Nekadašnji igrač Crvene zvezde i reprezentacije Srbije Vladimir Štimac komentarisao je na društvenim mrežama status Zvezde i Partizana u Evroligi, a imo je i poruku za čelnike ovog takmičenja.

ОВО ЋЕ ОДУШЕВИТИ ЗВЕЗДУ И ПАРТИЗАН: Ево шта је некадашњи репрезентативац поручио Евролиги

foto: EPA

Centar koji je sa reprezentacijom Srbije osvojio tri srebrne medalje, smatra da "večiti" treba da dobiju minimum ugovor na tri godine, a da Srbija treba da ima još dva predstavnika u Evrokupu.

 - Zvezda i Partizan su svojim kvalitetom dokazali da treba da budu učesnici sa licencama u Evroligi na najmanje 3 godine! Dokaz tome, pored evroligaških nastupa je činjenica da timovi iz Srbije daju puni legitimitet i regionalnoj ABA ligi i da je realno da pored Zvezde i Partizana u Evroligi još dva srpska tima trebalo da budu u Evrokupu! Neupitno je da bih ja lično voleo da Zvezda osvoji sve, ali to ne sme da nas sprečava da budemo realni - napisao je Štimac.

Podsetimo, već dve sezone Crvenu zvezdu i Partizan gledamo u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju, ostaje da se vidi da li ćemo i sledeće godine gledati oba kluba u eliti.

BONUS VIDEO: SVI KAO JEDAN: Igrači i navijači Zvezde zajedno proslavili Kup Koraća

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PORAZ ZAPADA I NJIHOVIH UCENA: Usvojena sramna Rezolucija - u zbiru više glasova protiv i uzdržanih nego za