NA REDU USIJANJE U BERLINU: Četvrtfinalne serije odličan predznak za fajnal-for Evrolige

Đ. S.

10. 05. 2024. u 09:45

ČETVRTFINALNE plej-of serije Evrolige priredile su navijačima pravi spektakl, iz koga su Real Madrid, Panatinaikos, Fenerbahče i Olimpijakos izašli kao pobednici. Ako se po jutru dan poznaje, nedavno okončane bitke za mesto na fajnal-foru odličan su predznak za ono najbitnije što sledi u Berlinu, od 24. do 26. maja.

НА РЕДУ УСИЈАЊЕ У БЕРЛИНУ: Четвртфиналне серије одличан предзнак за фајнал-фор Евролиге

Foto: EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU

U prestonici Nemačke, aktuelni branilac titule, ekipa Reala, biće svima na nišanu. Prvo košarkašima Olimpijakosa sa kojima igraju u polufinalu, pa onda i boljem iz okršaja Panatinaikosa i Fenerbahčea. Već u sredu uveče, postalo je jasno i da će za organe reda i mira u Berlinu, poslednjeg majskog vikenda biti posla napretek, jer im u goste stižu vatreni navijači Fenera, Panate i Olija.

Traži se karta više kako za polufinala, tako i za finale, a na crnom tržištu vrednost hartije sa propusnicom za ulazak na meč za titulu, dostiže paprenih 8.000 evra. Sa druge strane, najjeftinija ulaznica za polufinale trenutno se može naći za nekih 700-800 evra.

Kada je u pitanju tradicija, Real će na svom 14. fajnal-foru juriti da podeblja sopstveni rekord od deset titula, dok će Panata jurišati na sedmu krunu. Olimpijakos je trenutno na "koti" tri kada su u pitanju evroligaški trofeji, dok je Fener zasada na jednom osvojenom peharu. Srbiju će u Berlinu, predstavljati Marko Gudurić iz Fenerbahčea, kao i Olimpijakosov tandem Nikola Milutinov - Filip Petrušev.

Četvrtfinale

Real - Baskonija 3:0

PAO - Makabi 3:2

Monako - Fenerbahče 2:3

Barselona - Olimpijakos 2:3

Fajnal-for

Polufinale 24. maj

Fenerbahče - PAO 18.00

Real M. - Olimpijakos 21.00

26. maj

Za 3. mesto 18.00

Finale 21.00

BONUS VIDEO: Oni su naš ponos! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

BRUKA! Evo šta je Nikola Jokić doživeo nakon što je sa Denverom ostao bez šampionske titule