''PARTIZAN ĆE BITI POD OGROMNIM PRITISKOM'' Jogi Ferel uoči duela sa crno-belima koji odlučuje o finalisti ABA lige

Filip Milošević

09. 05. 2024. u 08:48

Budućnost će šansu da se plasira u finale i izađe na megdan Crvenoj zvezdi tražiti u "Areni" ovog petka od 19 sati protiv aktuelnog šampiona ABA lige beogradskog Partizana.

ПАРТИЗАН ЋЕ БИТИ ПОД ОГРОМНИМ ПРИТИСКОМ Јоги Ферел уочи дуела са црно-белима који одлучује о финалисти АБА лиге

FOTO: KK Partizan/ABA liga/Dragana Stjepanovic

- Iza nas je utakmica kakvu smo i očekivali. Vodili smo veliku borbu, na svakom pedlju terena, za svaku loptu. Utakmica možda nije bila lepa za oko, ali je ulog bio ogroman. Igrali smo sa mnogo energije, volje i želje, verovali smo da možemo do pobede i to je bilo ključno. Mogli smo ranije da rešimo meč. Mogao je i Partizan da slavi u samoj završnici, ali na kraju, smatram da je realno da odluka o učesniku finala padne u Beogradu - rekao je Amerikanac za "Sportklub".

Pun je samopouzdanja pred "majstoricu".

- Znamo da će dvorana biti ispunjena do poslednjeg mesta. Partizan će imati ogroman vetar u leđa od strane navijača, ali će biti i pod velikim pritiskom. Nije lako dobiti utakmice koje morate da dobijete. S druge stane, mi idemo u Beograd da se borimo kao što smo to radili u prva dva meča. Uložićemo i poslednji atom snage da budemo konkurentni, da iz konkurentnosti stignemo do prilike da slavimo u Beogradu. Na osnovu prikazanog u prva dva meča, verujem, kao i svi u timu, da možemo do finala - zaključio je Ferel.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

BRUKA NA ROLAN GAROSU: Da li je moguće da su ovo uradili Olgi Danilović nakon današnje senzacije?!