BOŠNJAK VODI „MALENE“: Nova promena na klupi ŽKK Kraljevo

G. ĆIROVIĆ

15. 03. 2024. u 11:21

Iskusni košarkaški stručnjak Vladimir Bošnjak imenovan je za novog šefa stručnog štaba Ženskog košarkaškog kluba „Kraljevo“ nakon što je Marko Dimitrijević prihvatio ponudu Mladosti iz Zemuna da u finišu sezone preuzme člana KLS.

БОШЊАК ВОДИ „МАЛЕНЕ“: Нова промена на клупи ЖКК Краљево

G.Šljivić

Bošnjak će tako biti treći trener koji će ove sezone sa klupe predvoditi kraljevačke „malene“ nakon rastanka sa Nikolom Jovanovićem, potom i pomenutim Dimitrijevićem koji je ekipu predvodio u dve utakmice, a priliku da debituje imaće već večeras na gostovanju Dugi u Šapcu u 18. kolu Prve ženske lige Srbije.

Kraljevčanke se trenutno, pet kola pre kraja ligaškog dela, nalaze na trećem mestu na tabeli sa identičnim skorom kao Partizan i pobedom manje u odnosu na drugoplasiranu Crvenu Zvezdu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

RUSIJA JE ŠOKIRANA: Dejan Stanković preuzeo Spartak, ali ono što je onda uradio sin legende SFRJ fudbala - zapanjilo je sve u klubu