TROFEJ SRPSKOG KUPA ZA KOŠARKAŠICE IDE U NOVE RUKE: Mega pobedila Kraljevo, za trofej sa Partizanom

Novosti online

02. 03. 2024. u 21:50

KOŠARKAŠICE Mege pobedile su Kraljevo sa 82:74 (20:22, 22:12, 18:24, 22:16) i plasirale su se u finale Kupa Milan Ciga Vasojević.

ТРОФЕЈ СРПСКОГ КУПА ЗА КОШАРКАШИЦЕ ИДЕ У НОВЕ РУКЕ: Мега победила Краљево, за трофеј са Партизаном

FOTO: KSS

Utakmica je u uvodnim minutima bila potpuno izjednačena, a posle pet minuta igre  je bila nešto bolja i povela 12:5. Odgovorile su Kraljevčanke mini serijom 5:0, a do prve pauze praktično se igralo koš za koš – 20:22.

I u drugoj četvrtini situacija se nije promenila, ekipe su bile potpuno egal. Posle više od dva minuta bez koša, na semafru je dugo stajao rezultat 27:25. Povela je Mega posle pet vezanih poena Popović u 26. minutu 30:27. Nastavile su Beograđanke da kontrolišu rezultat, povećale posle trojke Rosić na 37:28, a na poluvreme otišle sa 42:34.

Nisu predavale košarkašice Kraljeva i u poslednji kvartal su uspele da uđu sa samo dva poena minusa - 60:58.

Iako je Mega početkom četvrte četvrtine otišla na nešto osetniju prednost, rivalke su nastavile da se bore, pa su u 35. minutu prišle na 66:62.

Ipak, ekipa iz Beograda je na kraju uspela ponovo da se odvoji na veću razliku zahvaljujući sjajnoj Nedeljkov koja je postigla čak pet trojki.

Mega će se u finalu u nedelju od 19 sati u niškom "Čairu" za trofej boriti protiv Partizana. Neka od ove dve ekipe će postati novi šampion, jer je titulu branila Crvena zvezda.

BONUS VIDEO: Ovako su košarkašice Partizana slavile pobedu nad Zvezdom u Kupu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

KURTI POBEGAO: Pukla bruka u Prištini (VIDEO)