POZNATI PAROVI: Održan žreb za Kup Milan Ciga Vasojević

Tanjug

12. 02. 2024. u 17:37

KOŠARKAŠICE Crvene zvezde igraće protiv Partizana, dok će se Mega sastati sa Kraljevom u polufinalu Kupa Milan Ciga Vasojević, odlučeno je ovog ponedeljka žrebom u Beogradu.

ПОЗНАТИ ПАРОВИ: Одржан жреб за Куп Милан Цига Васојевић

FOTO: KSS

Završni turnir nacionalnog Kupa za košarkašice biće odigran 2. i 3. marta u niškoj dvorani "Čair".

U prvom polufinalu Kupa 2. marta od 17 sati igraće Crvena zvezda i Partizan, dok će Mega i Kraljevo sastati od 19.30 časova. Finale je zakazano za 3. mart u 19 časova.

Žrebu su prisustvovali predstavnici klubova učesnika, a uvodnu reč dao je potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije za takmičenja Dušan Projović.

- Čestitam vam svima na ogromnom uspehu naše ženske reprezentacije, koja se treći put zaredom kvalifikovala na Olimpijske igre. Čestitam ovom prilikom i njima, najveća je zasluga igračica, stručnog štaba i ljudi koji vode žensku košarku, ali ogromnu zahvalnost zaslužujete i vi, koji ste kroz takmičenja i klubove razvijali naše reprezentativke. Svi treba da budemo ponosni na njih, kao što smo ponosni i na vas. I ove godine je Kup u Nišu, drugi put zaredom, čestitam svima koji su se plasirali na završni turnir. Želim vam mnogo uspeha i neka pobedi ekipa koja bude najbolja na terenu - rekao je Projović, prenosi zvanični sajt KSS.

Trofej Milan Ciga Vasojević brani ekipa Crvene zvezde, koja je prošle godine u finalu pobedila Art Basket (Mega) rezultatom 77:55.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

KURTI POBEGAO: Pukla bruka u Prištini (VIDEO)