ŽAKELJ PRED ZVEZDU: ''Znamo protiv koga igramo, možemo da pružimo otpor''

Filip Milošević

04. 02. 2024. u 14:38

Košarkaši Budućnosti dočekuju u ponedeljak u Podgorici od 17 časova Crvenu zvezdu u okviru 19. kola regionalne ABA lige.

ЖАКЕЉ ПРЕД ЗВЕЗДУ: Знамо против кога играмо, можемо да пружимо отпор

FOTO: KK Budućnost/Filip Roganović/ABA liga

Trener domaćeg tima Andrej Žakelj rekao je da je Budućnost u trenutku kada može da se suprotstavi Crvenoj zvezdi. On je istakao da su svesni snage rivala, ali da su više okrenuti sebi i svom izdanju.

– U trenutku smo kada možemo da pružimo otpor Crvenoj zvezdi, ako budemo koncentrisani i ako smo na energetskom nivou na kojem smo bili u prošlom meču. Znamo protiv koga igramo, atraktivnog i jakog tima, evroligaša, sa odličnim pojedincima. Na nama je da se spremimo maksimalno, ali još jednom kažem, više nas brine naša igra i naš pristup. Nadam se da će sutra biti na nivou – rekao je Žakelj. 

Duel u dvorani Morača počeće u 17 časova.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

ROLAN GAROS UVEO VELIKU PROMENU: Novak Đoković je oduševljen!