AMERIČKI BRAČNI PAR ZAPANJEN: Nikola Jokić je "kriv" što im se dete ovako ponaša (VIDEO)

Novosti online

02. 02. 2024. u 19:47

Nikola Jokić je zbog povrede ovih dana glavna tema u Denveru, ali i kad ne igra - "izaziva" izuzetno zanimljive scene u Sjedinjenim Američkim Državama.

АМЕРИЧКИ БРАЧНИ ПАР ЗАПАЊЕН: Никола Јокић је крив што им се дете овако понаша  (ВИДЕО)

Foto AP

Naime, jedan američki bračni par, koji već ima sina, očekuje i drugo dete.

Za oko dva meseca na svet treba da im dođe i ćerka, pa naslednika već uče njeno ime.

Međutim, kad god bi ga pitali kako će mu se to sestra zvati, on kaže "Jokić!".

- Mislim da ćemo mom sinu morati da smanjimo dozu gledanja Nagetsa - šaljivo je sve prokomentarisao otac, uz snimak koji je i pred vama:

Šaljivu objavu pratili su i šaljivi komentari.

Među njima su i: "Pa, ovo dete bolje izgovara Jokićevo prezime nego neki TV komentatori!", ili "Dajte ćerki ime Nikol, to je najbolji kompromis!". 

Nikola Jokić - najnovije vesti o povredi

Podsetimo, prvi put od novembra, srpski as se pre nekoliko dana našao na "listi povređenih" Denver nagetsa uz opis "pod znakom pitanja".

I to baš pred megdan sa Oklahoma Sitijem, senzacionalnom ekipom koja maltene od prvog dana nove sezone drži vrh Zapadne konferencije.

Srpski centar je, posle velike i važne pobede nad drugoplasiranim timom "istoka", Milvokijem (protiv kog je ostvario tripl-dabl) dospeo u nevolju:

Nikola Jokić ima bol u donjem delu leđa i upravo je ocena "pod znakom pitanja" zabrinula navijače NBA šampiona, jer je sledio megdan sa vrlo nezgodnim timom. I, Nikola Jokić nije zaigrao protiv Oklahome, koja je pobedom došla do 3:1 u ovosezonskim mečevima s Denverom, iako je prvu utakmicu u toj "seriji" izgubila sa 33 poena razlike.

Stanje se, izgleda, nije popravilo ni dan kasnije, jer je Jokić uz isti opis "dočekao" i prvi od dva uzastopna meča sa Portlandom.

Inače, u "izveštaju o povredama", ocena "pod znakom pitanja", kakva je i dalje uz srpskog centra, znači da klupski lekari daju 50% šanse takvom košarkašu da zaigra. Da je oznaka "verovatno igra", tu su šanse 75%, a "teško da će zaigrati" - 25%.

NBA tabele

U Zapadnoj NBA konferenciji, u kojoj Jokićevi Nagetsi i nastupaju, prvo mesto drži Minesota sa učinkom od 34-14, Oklahoma druga sa 33-15, Los Anđeles Klipersi imaju 31-15, Denver je sada četvrti sa 33-16, a slede Sakramento sa 27-19, Feniks sa 28-20, kao i ostatak konkurencije.

Na "istoku" vodi Boston sa 37-12, a za njim slede Milvoki sa 32-16, Njujork sa 32-17, Klivlend sa 30-16, Filadelfija sa 30-17, Indijana sa 27-22...

Kada igra Denver? Raspored utakmica:

Denver redom igra (po našem, srednjoevropskom vremenu) po sledećem rasporedu:

subota, 3. 2. - kod kuće protiv Portlanda od 3

ponedeljak, 5. 2. - kod kuće protiv Portlanda od 2.30

petak, 9. 2. - u gostima protiv Los Anđeles Lejkersa od 4

subota, 10. 2. - u gostima protiv Sakramenta od 4

utorak, 13. 2. - u gostima protiv Milvokija od 2

četvrtak, 15. 2. - kod kuće protiv Sakramenta od 3

petak, 23. 2. - kod kuće protiv Vašingtona od 3

subota, 24. 2. - u gostima protiv Portlanda od 4

ponedeljak, 26. 2. - u gostima protiv Golden Stejta od 1

četvrtak, 29. 2. - kod kuće protiv Sakramenta od 3

NBA liga, sezona 2023/2024 - termini, plej-of...

Ligaški deo nadmetanja traje do 14. aprila 2024, do kada bi, prema rasporedu, svi timovi trebalo da odigraju po 82 utakmice. Ol-star utakmica se održava 18. februara u Indijanapolisu, plej-in turnir za timove od 7. do 10. mesta u obe konferencije, na programu je od 16. do 19. aprila, a dan kasnije, 20. aprila, počinje zvanična faza plej-ofa. Veliko finale je, kada se o prvom meču borbe za pehar radi, zakazano za 6. jun, a moguća majstorica igrala bi se 23. juna. Samo mesec dana kasnije, 26. jula, u Parizu počinju 33. Letnje olimpijske igre, koje traju do 11. avgusta.

A ako vam se košarka sviđa, NBA kao njen sastavni deo, kao i sve što u njoj rade Nikola Jokić i Denver, ali i ne samo oni već i svi ostali srpski i drugi asovi, pratite ih na sportskim stranicama portala "Novosti". 

Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video:  Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DA LI JE MOGUĆE?! Poznati srpski doktor za Novosti otkriva kada će Novak Đoković na trening!

DA LI JE MOGUĆE?! Poznati srpski doktor za "Novosti" otkriva kada će Novak Đoković na trening!

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković podvrgnut je operaciji kolena na jednoj privatnoj sportskoj klinici u pariskom Petom arondismanu. Povreda meniskusa kolena koju je doživeo pre dva dana na Rolan Garosu na kraju je zahtevala hirurški zahvat, a dugogodišnji poznati srpski hirurg doktor Momčilo Jakovljević je za "Novosti" prokomentarisao šta su njegove kolege uradile u Parizu i koji su sledeći koraci u oporavku Đokovića.

05. 06. 2024. u 14:25

Komentari (1)

LETOVANJE U TUNISU: Poznate cene - pogledajte ponudu za ovu prelepu destinaciju (FOTO)