"OVO ŠTO SMO DOŽIVELI U SPLITU..." Željko Obradović jedva došao do reči

Novosti online

05. 11. 2023. u 19:20

Partizan je kao gost savladao ekipu Splita u 6. kolu ABA lige, a trener crno-belih Željko Obradović odmah po završetku utakmice morao je da kaže domaćim novinarima kako su se gosti osećali otkako su u primorski grad stigli.

ОВО ШТО СМО ДОЖИВЕЛИ У СПЛИТУ... Жељко Обрадовић једва дошао до речи

Foto: Split / Ivica Cavka

Podsetimo, Partizan je pobedio KK Split vrlo ubedljivo, a strateg šampiona regionalne lige je ovako započeo svoje obraćanje:


- Nije nova situacija da posle manje od 48 sati od meča u evropskoj ligi igramo utakmicu u ABA ligi. Naravno da je uvek najvažnije da se ima dovoljno energije, a pre toga i motivacije. I mislim da je ekipa izašla sa ciljem da odigra dobru utakmicu, u nekim minutima smo bli baš dobri, u nekim i ne baš toliko, ali sve u svemu dovoljno da se pobedi ekipa Splita. Mislim da i oni mogu da igraju mnogo bolje, očigledno je da ovaj igrač koji je u prethodnim sezonama dao toliko toga, Šorter, još uvek nije dovoljno spreman... pretpostavljam, ne znam. Ali, on je izuzetno bitan igrač i mislim da će izgledati  mnogo bolje u nastavku. Ja im želim sve najbolje i, svakako, želim da se zahvalim splitskoj publici na izuzetnoj dobrodošlici i, naravno, svim ljudima otkako smo došli ovde. Zaista, fenomenalno gostoprimstvo i to je ono što želim da istaknem. Hvala svima, osećali smo se u ova dva dana vrlo prijatno u Splitu - rekao je Željko Obradović.

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

NA SAMO OKO 2 SATA LETA OD VAS: Nikad povoljnije letovanje na afričkom Mediteranu!