ČUVENI AS BRAZILA IDE U ZATVOR? Optužen za užasne stvari koje je radio devojci usred diskoteke

Novosti online

01. 01. 2023. u 17:40

BRAZIL je sa Svetskog prvenstva u Kataru ispao već u četvrtfinalu, pa su njegove zvezde dobile nešto duži odmor nego što su mislile da će biti slučaj. A jednom brazilskom asu - odmor je preseo.

ЧУВЕНИ АС БРАЗИЛА ИДЕ У ЗАТВОР? Оптужен за ужасне ствари које је радио девојци усред дискотеке

FOTO: Tanjug/AP

Dok se u našoj zemlji još analizira kako je i zašto je Srbija ispala sa Mundijala već u prvoj fazi, a našla se na začelju grupe B u kojoj je bio i Brazil (sve grupe, stanje na njima, te raspored i rezultate svih utakmica Svetskog prvenstva možete vidite kada kliknete OVDE), ekipa koja je prva pobedila "orlove" čim je šampionat planete počeo - ispala je usled poraza od Hrvatske.

"Kud koji mili moji" razišli su se izabranici selektora Titea, a čuveni Dani Alveš, veteran koji je u junu napustio Barselonu i otišao u meksički Pumas, iskoristio je odmor da se vrati u pomenuti španski grad.

Međutim, tamo se vrlo brzo našao pod istragom.

Dani Alveš / Foto: EPA-EFE/FERNANDO BIZERRA JR

Kako javlja španski "ABC", jedna devojka je u zoru 30. decembra u "Saton" noćnom klubu u Barseloni, optužila brazilsku zvezdu da ju je seksualno uznemiravala.

Incident se desio unutar kluba, gde je 39-godišnji fudbaler, navodno, "počeo da pipa tu žensku osobu bez njene dozvole, čak i da joj zavlači prste ispod odeće".

"Uplašena, ona je odmah obavestila svoje prijatelje, koji su istog časa pozvali obezbeđenje. Tada je aktiviran gradski protokol u slučajevima seksualnog uznemiravanja u privatnim noćnim klubovima", piše ABC.

Međutim, dok je obezbeđenje intervenisalo, Alveš je već nestao sa lica mesta.

"Ova ženska osoba je, prema našim izvorima, bila vrlo nervozna, i stalno je morala da bude u pratnji. Sa prijateljima je odvedena na bezbedno, a potom je pozvana i katalonska policija. Njoj je usmeno navela šta se desilo, ali u međuvremenu je optuženi već napustio tu lokaciju. Kada smo ga mi kontaktirali, njegov zastupnik je poručio da pomenuti navodi nisu istiniti, da Alveš jeste bio u tom noćnom klubu, ali samo kratko i da se ništa tamo nije dogodilo", navodi pomenuti španski portal.

Lokalna policija je pokrenula istragu, a "devojka je podvgrnuta pregledu u bolnici, te ostaje da i formalno podnese prijavu protiv fudbalera", piše ABC.

Dani Alveš je, inače, na Svetskom prvenstvo u Kataru odigrao samo dve utakmice - svih 90 minuta u porazu od Kameruna (0:1) i 28 minuta u pobedi nad Južnom Korejom od 4:1 u osmini finala.

BONUS VIDEO: Nagrađeni projekat za stadion u Kataru - Al-Tumama

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)