SELEKTOR VEŠTO KRIJE KARTE PRED UTAKMICU SA BRAZILOM: Kostić jedini brine Piksija

Novosti online

22. 11. 2022. u 10:00

PUSTITE vi te priče, kako u današnjem fudbalu nema više skrivenih namera, planova, prostora za iznenađenje.

СЕЛЕКТОР ВЕШТО КРИЈЕ КАРТЕ ПРЕД УТАКМИЦУ СА БРАЗИЛОМ: Костић једини брине Пиксија

FOTO: FSS

Kako svaki trener o svom rivalu zna skoro sve. E, za ono "skoro sve" se uhvatio Dragan Stojković i danima traži način kako da odbrana sa trojicom ili četvoricom igrača u poslednjoj liniji zaustavi Titeove fudbalske "vanzemaljce".

I kako da napad sa Mitrovićem i Vlahovićem, ili džokerom Jovićem, dođe u priliku da šokira "žute"... Danima u kampu naše reprezentacije traje "operacija Brazil", koja ima nekoliko elemenata iznenađenja i koja će sigurno da bude pokušaj da se utakmica dugo prepričava.

O, kako bi skoro svi u Srbiji želeli da se o njoj priča s kolena na koleno, kao što se danas pominje prva utakmica 1930. na Mundijalu u Montevideu. Tada je Brazil pao pred Tirketom i Mošom (2:1).

Sinoć je u Sportskom centru "Al Arabi" na treningu bilo svih 26 fudbalera Srbije. Ipak, po posebnom režimu je radio krilni napadač Filip Kostić. Čovek koji bi, uz kapitena Dušana Tadića, mogao da igra sjajnu ulogu asistenta i časti upotrebljivim loptama bilo kog od trojice srpskih "špiceva" i dalje je pod znakom pitanja za nastup u četvrtak protiv Brazila.

Lekari i fizioterapeuti Srbije čine sve kako bi Kostić bio spreman za "karioke". Ono što je zasada sigurno jeste to da Aleksandar Mitrović barata loptom kao u najboljim danima, da je zglob desne noge skoro zalečen i da je samo pitanje za Stojkovića da li će da se posluži "mudrolijom" iz Lisabona, kada je najboljeg strelca u istoriji naše reprezentacije poslao na teren u drugom poluvremenu. Da radi stvari koje najbolje ume. 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)