SJAJAN UČINAK SRPSKIH REPREZENTATIVACA PROTEKLOG VIKENDA "Orlovi" razvili krila

N. I.

24. 01. 2021. u 20:47

SRBIJA još nema selektora, pa osim navijača, nema i glavnog čoveka na klupi reprezentacije da se obraduje učinku "orlova".

СЈАЈАН УЧИНАК СРПСКИХ РЕПРЕЗЕНТАТИВАЦА ПРОТЕКЛОГ ВИКЕНДА Орлови развили крила

Jović prolazi kroz odbranu Šalkea Foto EPA

Nekoliko naših fudbalera obeležili su minuli vikend u nemačkom, francuskom, belgijskom i italijanskom fudbalu.

Luka Jović i Filip Kostić pogađali su mreže rivala za Ajntraht, Dušan Vlahović je bio strelac za Fiorentinu, Nemanja Radonjić za Olimpik Marselj, a debitantski gol za belgijski Serkl Briž postigao je Strahinja Pavlović.

Nekadašnji štoper Partizana je pre samo nekoliko dana napustio Monako i otišao na pozajmicu u Briž, jer u timu iz Kneževine ne dobija zadovoljavajuću minutažu. Monako ga je poslao u jednu od svojih evropskih filijala, a 19-godišnji, 194 centimetra visoki štoper je na gostovanju protiv Kortrijka u 28. minutu posle kornera pogodio loptu glavom i obezbedio vođstvo svom timu od 2:0 u konačnoj pobedi od 2:1.

Luka Jović je definitivno čovek za naslovne strane nemačkih, srpskih, ali i španskih sportskih medija. Centarfor kojeg je Real vratio u Anjtraht na pozajmicu koristi svaki sekund na terenu, pa je posle dva pogotka prošle nedelje, sada jednom pogađao mrežu na gostovanju Armeniji Bilefeld koja je lako pala pred Ajntrahtom (1:5). Jović je u 66. minutu ušao sa klupe na teren, a u 75. minutu je postigao peti i poslednji gol na meču. Prethodno je još jedan naš reprezentativac Filip Kostić, u 27. minutu doneo vođstvo od 2:0 gostima.

Dušan Vlahović je svojim sedmim golom u sezoni obezbedio trijumf Fiorentini protiv Krotonea (2:1). Njemu je u 32. minutu iskusni Fracuz Frank Riberi asistirao za vođstvo od 2:0.

Svakako je ovo učinak koji može samo da hrabri navijače Srbije. Ali, kao što je već rečeno, ne može da obraduje i selektora "orlova", jer ga Srbija još čeka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna