DA LI JOVIĆ OSTAJE U MADRIDU? Evo šta kaže Zidan o srpskom napadaču

Novosti online

01. 01. 2021. u 17:42

FUDBALERI Reala u subotu od 21 čas dočekuju ekipu Selte u sklopu španske Primere, a trener "kraljevskog kluba" Zinedin Zidan je, osim o poemnutom meču, pred novinarima pričao i po prelaznom roku.

ДА ЛИ ЈОВИЋ ОСТАЈЕ У МАДРИДУ? Ево шта каже Зидан о српском нападачу

FOTO: EPA

Serhio Ramos i Luka Modrić, odnosno produžeci saradnje sa njima, bili su glavna tema razgovora koji nije mogao da prođe bez srpskog napadača Luke Jovića.

Naime, Jović je ove zime na meti Milana i Vulverhemptona, a u međuvremenu se sa ponudom za pozajmicu javio i Ajntraht. Na pitanje šta će biti sa Lukom, Zidan je rekao:

- On je igrač Reala. Računam na sve, jedan minut može dosta stvari da promeni - poručio je Francuz.

Real je trenutno na drugom mestu Primere sa dva boda zaostatka za gradskim rivalom Atletikom, ali i dve utakmice više. Pred kraj 2020. godine kiksnuli su na gostovanju Elčeu (1:1).

Kad smo već kod Reala, vredi pomenuti da su španski mediji u petak javili da je Ramos odlučio da na leto ode u PSŽ s kojim će potpisati trogodišnji ugovor.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (1)

NA SAMO OKO 2 SATA LETA OD VAS: Nikad povoljnije letovanje na afričkom Mediteranu!