NOVOSTI UŽIVO IZBORI 2024 SA LICA MESTA

BOMBA U BUNDESLIGI: Jirgen Klop se vraća u Borusiju Dortmund

Novosti online

21. 05. 2024. u 10:52

Nemački trener Jirgen Klop je posle devet godina napustio trenersku klupu Liverpula.

БОМБА У БУНДЕСЛИГИ: Јирген Клоп се враћа у Борусију Дортмунд

Foto: AP

Legendarni trener se u poslednjem kolu Premijer lige pozdravio sa svojim Enfildom i tako završio svoj boravak u Liverpulu posle devet godine.

Za to vreme Klop je redsima doneo dugo očekivanu titulu u Premijer ligi, a uz to je uzeo i Ligu šampiona, a bio je poražen u dva finala.

Sada se svi pitaju, šta će biti sa Klopom u narednom periodu, koga će preuzeti, ali postoji mogućnost da se on više ne bavi trenerskim poslom.

Klop je u karijeri bio trener svega tri kluba. Počeo je u Majncu, potom je bio u Borusiji Dortmund, odakle je stigao u Liverpul.

Nemac bi mogao u narednom periodu da se vrati u Dortmund, ali ne kao trener, kaže čuveni engleski fudbaler Gari Lineker.

"Mislim da će Klop prvo da se odmori, verujem mu kada kaže da je iscrpljen. Možete da vidite koliko je trenerski posao zahtevan. U godinama koje slede klubovi će da stoje u redu nadajući se da mogu da ga angažuju“, rekao je Lineker.

"Čuo sam da bi Klop mogao da postane predsednik Borusije Dortmund. To bi bilo sjajno“.

Klop je sa Borusijom Dortmund osvojio osam trofeja.

BONUS VIDEO "ISTINA JE..." Reakcija Vladana Milojevića nakon remija na meču Vojvodina - Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VREME JE ZA SPEKTAKL – DRUGA ŠANSA ZA MILIONERE ILI 15. TITULA ZA KRALJEVE? Pogledajte šta nas očekuje u finalu Lige šampiona!