NOVOSTI UŽIVO IZBORI 2024 SA LICA MESTA

SPREMNI I ZA PENALE: Zvezda protiv Vojvodine u finalu Kupa napada četvrtu vezanu duplu krunu

Novosti online

21. 05. 2024. u 10:00

CRVENA zvezda je pred četvrtom uzastopnom duplom krunom, a Vladan Milojević pred prvom! Dupli ulog u finalu Kupa Srbije (20.15) protiv Vojvodine na stadionu "Lagator" u Loznici, podigao je motivaciju u taboru srpskog šampiona na maksimum. Pedantni stručnjak Milojević, uspeo da je nosioce igre odmori prošlog četvrtka u Kruševcu protiv Napretka, a pred večerašnji okršaj poručuje kako se pazilo na svaki detalj. Pa i na potencijalne penale, koji bi mogli da uslede ako posle 120 minuta igre u Podrinju ne bude pobednika.

СПРЕМНИ И ЗА ПЕНАЛЕ: Звезда против Војводине у финалу Купа напада четврту везану дуплу круну

FOTO: FK Crvena zvezda

- Pred nama je finale Kupa, bićemo pripremljeni za sve situacije, pa i jedanaesterce - ističe Milojević u najavi susreta.

On i njegovi puleni na suprotnoj strani će imati brojne igrače koji su u nekom delu karijere nosili crveno-beli dres. Od Vukana Savićevića, preko Njegoša Petrovića i Andrije Radulovića, pa sve do Alekse Vukanovića, heroja kvalifikacija za Ligu šampiona leta 2019, kada je upravo Milojević stajao za kormilom najtrofejnijeg srpskog kluba.

- Radi se o igračima koji su ostavili trag u Crvenoj zvezdi, svako na svoj način. Oni će sigurno igrati za svoj klub. Vojvodina ima odlične pojedince, u poslednje vreme igraju zaista dobro, u odličnom su momentumu. Moramo da obratimo pažnju na Vojvodinu kao celinu, a ne samo na pojedince - dodaje Milojević.

Očekjem dobru atmosferu

ZVEZDA i Vojvodina odigraće prvu značajniju utakmicu na novootvorenom stadionu "Lagator" u Loznici, a očekuje se i da veliki broj navijača oba tima bude na tribinama.

- Očekujem dobru atmosferu. Imam informacije da je "Lagator" lep stadion, kao i da je teren dobar. Sjajno je to što možemo da se pohvalimo novim stadionima u Loznici, Zaječaru i Leskovcu, svaka čast na tome državi i Fudbalskom savezu Srbije. Biće nam čast da igramo na tako lepom zdanju - kaže trener Zvezde.

Prošli okršaj beogradskih i novosadskih crveno-belih na stadionu "Karađorđe" umalo nije pripao domaćim fudbalerima. Da ne beše hobotnice Glazera, navijači Vojvodine bi slavili prvu pobedu nad Zvezdom još od 2016. Zbog toga, trener crveno-belih poziva na dodatni oprez.

- Igraju dobro, kompaktno, imaju svoje mehanizme. Vojvodina ne može nikad da se gleda kroz pojedince, uvek mora da se posmatra kao tim. Obratićemo pažnju na ekipu, a određeni igrač se uvek istaknu - podvlači Milojević.

Put do finala

Trajal - C. ZVEZDA 0:6

C. ZVEZDA - Radnički N. 5:0

C. ZVEZDA - Vršac 3:0

C. ZVEZDA - Partizan 2:0

C. zvezda - Vojvodina -

Sva finala

2007. C. zvezda - Vojvodina 2:0

2008. Partizan - Zemun 3:0

2009. Partizan - Sevojno 3:0

2010. C. zvezda - Vojvodina 3:0

2011. Partizan - Vojvodina *3:0 )

2012. C. zvezda - Borac 2:0

2013. Jagodina - Vojvodina 1:0

2014. Vojvodina - Jagodina 2:0

2015. Čukarički - Partizan 1:0

2016. Partizan - Javor 2:0

2017. Partizan - C. zvezda 1:0

2018. Partizan - Mladost L. 2:1

2019. Partizan - C. zvezda 1:0

2020. Vojvodina - Partizan 2:2 (pen. 4:2)

2021. C. zvezda - Partizan 0:0 (pen. 4:3)

2022. C. zvezda - Partizan 2:1

2023. C. zvezda - Čukarički 2:1

2024. C. zvezda - Vojvodina -

* Službenim rezultatima.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TAJNI SASTOJAK: Ovo niko nije očekivao! Evo kako je, zapravo, Novak Đoković noću napravio podvig na Rolan Garosu o kome sada priča ceo svet