SUDIJA SE "PROSLAVIO": U četvrtoj ligi Holandije kao u cirkusu

Novosti online

16. 05. 2024. u 13:18

TRAGIKOMIČNE scene u četvrtoj fudbalskoj ligi Holandije. Čelnici fudbalske federacije ove zemlje, ali i navijači su mislili da su do sada u životu videli sve. Ali nisu...

СУДИЈА СЕ ПРОСЛАВИО: У четвртој лиги Холандије као у циркусу

FOTO: Nebojša Paraušić

Prošlog vikenda je odigrana utakmica tamošnjeg četvrtog ranga takmičenja između Sent Džordža i De Valkena, a u centru pažnje našao se glavni arbitar po imenu Jan Smit. On je "pogurao" do trijumfa domaći sastav koji je do tri boda stigao golom golmana Dejva Lana u dubokoj sudijskoj nadoknadi. Glavni arbitar je gostima dodelio čak tri crvena kartona, a nadoknada je iznosila neverovatnih 15 minuta.

Ipak, ovaj 61-godišnji sudija je dodatno "zablistao" i po završetku utakmice. Uživao je u slavlju sa domaćim igračima, a čak je i otpevao pesmu prilikom proslave.

FS Holandije je munjevito reagovao i doživotno suspendovao ovog neobičnog sudiju. 

- Otpevao sam pesmu i podigao trofej jednom prilikom. To je jedina stvar. Smatram da je odluka saveza tužna - pravdao se.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POMRAČENJE UMA RUSKOG TENISERA: Rolan Garos ovakvo divljanje ne pamti (FOTO/VIDEO)