IMAMO JASNU VIZIJU: Selektor kadeta Srbije sprema ekipu za Prvenstvo Evrope

N. I.

16. 05. 2024. u 12:15

IMAMO jasnu viziju fudbala koji hoćemo da igramo. Igrači znaju šta želimo da radimo, trudimo se da ponavljamo stvari koje su važne, da budemo konstantni, izjavio je danas selektor kadetske fudbalske reprezentacije Srbije (U17) Jovan Damjanović uoči početka Evropskog prvenstva. Kadetska reprezentacija Srbije počela je pripreme za EP za igrače do 17 godina, koje će biti održano od 20. maja do petog juna na Kipru.

ИМАМО ЈАСНУ ВИЗИЈУ: Селектор кадета Србије спрема екипу за Првенство Европе

FOTO: FSS

Srpski fudbaleri će do petka trenirati u Beogradu i Staroj Pazovi, a potom će krenuti za Larnaku.

- Izvanredan ambijent, koji ovu grupu momaka krasi od samog početka, trudili smo se da to zajedno kreiramo. Tu su stari igrači, ima i novih, neki su igrali i za starije generacije, ali me raduje da se svi brzo uklapaju u grupu. To je osnov da bismo mogli bilo čemu da se nadamo. Zadovoljan sam momcima, drago mi je kad vidim da su svim srcem ovde, da im prija ovo okruženje. Očekujem da nastavimo u ritmu iz kvalifikacija - rekao je Damjanović.

- Imamo tri kompletna dana ovde za rad, da se dobro pripremimo, potom nas očekuje put u petak uveče, a potom tamo imamo dodatna dva dana priprema za utakmicu sa Ukrajinom. Važno je da imamo dobru komunikaciju, verujemo jedni u druge i to je naš najveći benefit - dodao je selektor Srbije.

Podršku kadetskoj reprezentaciji Srbije pružili su direktor mlađih selekcija FŠ Nikola Lazetić i član izvršnog odbora FSS Vladimir Petrović.

Srpski kadeti će na EP igrati u grupi sa Ukrajinom, Kiprom i Češkom. Dve najbolje selekcije iz grupe obezbediće plasman u četvrtfinale EP.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno! Proverite!