IZGLEDA KAO MLADIĆ: Ovako se hrani Zlatan Ibrahimović (FOTO)

Novosti online

16. 05. 2024. u 10:15

Fudbalska legenda Zlatan Ibrahimović prošao je brojne izazove pre nego što je uspeo. Nije imao jednostavan život, ali to mu je dalo snagu da postane jedan od najboljih fudbalera.

ИЗГЛЕДА КАО МЛАДИЋ: Овако се храни Златан Ибрахимовић (ФОТО)

FOTO: Tanjug/AP

Danas ga mnogi obožavaju zbog neverovatnog smisla za humor, ali i izuzetnog samopouzdanja. Iako je prošle godine završio sa profesionalnom karijerom, o njemu će se još dugo pričati.

Ono što mnoge zanima je kako sa 42 godine izgleda kao mladić, a on je više puta isticao da je delom za to zaslužna njegova ishrana. 

Iako je okončao bogatu fudbalsku karijeru, trudi se da i dalje živi zdravo. To se pre svega odnosi na fizičku aktivnost, rad u teretani, ali i organsku ishranu. Zlatan Ibrahimović i danas ima isklesano telo, a žene prosto polude kad vide njegove trbušnjake.

Zlatan je dok je igrao fudbal govorio da u modernom fudbalu možete igrati na vrhunskom nivou jedino ako vodite sportski život. To znači maksimalnu posvećenost svom telu, koja se zasniva na svakodnevnom vežbanju i posebnoj vrsti prehrane. Upravo ono što rade Novak Đoković i Kristijano Ronaldo.

Mnoge interesuje šta to jede Zlatan Ibrahimović. Prehrana slavnog fudbalera iz Švedske sastoji se isključivo od belog pilećeg mesa, svežeg voća i povrća. Ponekad Zlatan pojede i sušenu govedinu. Ali zato nikada ne jede zamrznutu hranu, posebno ne sladoled. To mu je strogo zabranjeno, dok testeninu konzumira u retkim trenucima.

Što se tiče slatkiša, Zlatan Ibrahimović ih izbegava, čak i u penziji. Uzima retko nerafinisani šećer. Legendarni as Milana otkrio je, ipak, da tokom leta zna da prekrši strogu dijetu, pa ponekad uzme picu, dok i tada izbegava prženu hranu i slatke deserte.

BONUS VIDEO KLADIONIČARSKE PRIČE: Jokić ima i bezobrazluk

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno! Proverite!