''ZNAMO ŠTA NAS ČEKA!'' Pep Gvardiola pred meč sezone sa Vest Hemom

Filip Milošević

15. 05. 2024. u 10:30

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola izjavio je da očekuje težak meč protiv Vest Hema u poslednjem kolu Premijer lige i dodao da veruje da će "građani" uspeti da odbrane titulu, prenose britanski mediji.

ЗНАМО ШТА НАС ЧЕКА! Пеп Гвардиола пред меч сезоне са Вест Хемом

FOTO: Tanjug/AP

Fudbaleri Mančester sitija pobedili su sinoć u Londonu ekipu Totenhema 2:0 u zaostaloj utakmici 34. kola Premijer lige. Ekipa iz Mančestera je ovim trijumfom preuzela prvo mesto na tabeli Premijer lige sa 88 bodova, dok je Arsenal drugi sa 86.

Oba gola za Mančester siti na sinoćnjem meču postigao je Erling Holand, a na golu gostiju briljirao je Stefan Ortega, koji je nekoliko puta odlično intervenisao.

- Ortega to radi od kada je došao u klub. Već smo ranije videli da je klasa od golmana. Spasao nas je, inače bi Arsenal bio šampion. Ortega je jedan od najboljih golmana koje sam video u životu u situacijama 'jedan na jedan'. Naš trener golmana Ćabi Mankisidor je napravio neverovatnu stvar kada je izabrao da ga dovede - rekao je Gvardiola.

Menadžer Mančester sitija je istakao da je očekivao težak meč protiv Totenhema.

- Posle svega ispalo je sve dobro. Ovakve vrste emocija su prisutne i ne možete uvek da date najbolje od sebe. I Totenhem se borio, igrali su za Ligu šampiona. Oni su izuzetna ekipa, fizički, intenzivna, dobro vođena, dobra sa loptom i bez nje. Znali smo da će da bude teško. Znali smo da moramo da patimo tokom meča, ali uspeli smo da pobedimo i da se izborimo za još jednu ključnu utakmicu u nedelju - istakao je Gvardiola.

Pitanje šampiona Premijer lige biće rešeno u poslednjem kolu kada će Mančester siti dočekati Vest Hem, a Arsenal ekipu Evertona.

- Imamo sve u svojim rukama u poslednjem kolu. Ali kako teniseri kažu: 'Kada serviraš za osvajanje Vimbldona, to je najteži gem'. Nama se već dešavalo protiv Aston Vile da smo 'servirali za titulu'. Tako da znamo kakav nas meč očekuje. Znamo za šta igramo, znamo da će da bude velika tenzija. Protivnik je dobar, neće da bude lako, ali moramo to da odradimo - dodao je menadžer Mančester sitija.

Mančester siti je aktuelni trostruki uzastopni šampion Premijer lige.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ GLEDA BRUKU I NE VERUJE: Kakav skandal na Rolan Garosu! Da je Srbin to uradio, već bi leteo kući (VIDEO)