GVARDIOLA NE MOŽE BEZ DRAME: Za njega je ovo finale Vimbldona (VIDEO)

Novosti online

15. 05. 2024. u 09:07

Trener Mančester sitija Pep Gvardiola bio je u centru pažnje nakon što je Mančester siti pobedio Totenhem sa 2:0 u zaostalom meču 34. kola Premijer lige.

ГВАРДИОЛА НЕ МОЖЕ БЕЗ ДРАМЕ: За њега је ово финале Вимблдона (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Totenhem je statistički bio nešto bolji rival tokom 90 minuta, ali nije realizovao nijednu od mnogih velikih prilika.

Tragičar je bio Hjung Min Son, koji je najbolju šansu imao pri rezultatu 0:1, kada je izleteo sam pred golmana Stefana Ortegu, koji mu je odbranio udarac po zemlji.

U tom momentu Gvardiola je pao na zemlju zbog greške Manuela Akandžija koji je pre toga izgubio loptu. Taj video je postao hit na društvenim mrežama, a u snimku ispod teksta možete videti i zbog čega.

U poslednjem kolu, Siti dočekuje Vest Hem, Arsenalu u goste dolazi Everton. Bilo je drame u meču protiv Totenhema, jednom je Gvardiola proklizao i pao na travu zbog šanse Sona, onda je doživeo olakšanje kada je sve rešeno.

- Posle svega ispalo je sve dobro. Ovakve vrste emocija su prisutne i ne možete uvek da date najbolje od sebe. I Totenhem se borio, igrali su za Ligu šampiona. Oni su izuzetna ekipa, fizički, intenzivna, dobro vođena, dobra sa loptom i bez nje. Znali smo da će biti teško, ali u lošim trenucima smo bili tu i naši golmani rade odličan posao. U pravom trenutku postigli smo gol i kaznili protivnika - rekao je Gvardiola.

Mančester siti sada ima 88 bodova, dva više od Arsenala, koji se nada kiksu „građana“ u poslednjem kolu.

BONUS VIDEO KLADIONIČARSKE PRIČE: Jokić ima i bezobrazluk

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ROLAN GAROS UVEO VELIKU PROMENU: Novak Đoković je oduševljen!