PSV SKLAPA TIM ZA NAREDNU SEZONU: Američki reprezentativac otkupljen od Bajerna

Tanjug

10. 05. 2024. u 17:16

AMERIČKI fudbaler Malik Tilman postao je zvanično član šampiona Holandeije PSV-a, saopštio je ovog petka klub iz Ajndhovena na zvaničnom sajtu.

ПСВ СКЛАПА ТИМ ЗА НАРЕДНУ СЕЗОНУ: Амерички репрезентативац откупљен од Бајерна

Foto: EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Ovaj 21-godišnjak je otkupljen od čelnika Bajerna za 12 miliona evra, a sa vodećim ljudima prvaka Eredivizije potpisao je četvorogodišnji ugovor.

Tilman je u juniore Bajerna došao 2015. godine iz Grojter Firta. U drugom timu nemačkog velikana je nastupio na 25 takmičarskih utakmica i dao devet golova, a za profesionalce je nastupio na sedam mečeva i postigao jedan gol. Ove sezone je zablistao u Ajndhovenu, odigrao je 37 utakmica za PSV u svim takmičenjima i devet puta se upisao u strelce.

Novi član PSV-a je rođen u nemačkom gradu Nirnbergu, bio je član svih mlađih selekcija Nemačke, ali je 2022. odlučio da zaigra za reprezentaciju Sjedinjenih Američkih Država za koju je odigrao 10 utakmica.

BONUS VIDEO: MUK U HUMSKOJ: Bivši igrač Zvezde u finišu meča srušio Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)