"POBEDA ZA KLUB, PREDSEDNIKA!" Trener Vojvodine Božidar Bandović o triler pobedi u polufinalu Kupa Srbije

Александар Илић
Aleksandar Ilić

24. 04. 2024. u 18:33

Voijvodina je u Kragujevcu pobedila Radnički 1923 u polufinalu Kupa Srbije, pa i ne čudi zadovoljstvo njenog stratega, Božidara Bandovića posle plasmana u završni meč za trofej.

ПОБЕДА ЗА КЛУБ, ПРЕДСЕДНИКА! Тренер Војводине Божидар Бандовић о трилер победи у полуфиналу Купа Србије

FKV

Podsetimo, Vojvodina je trijumfovala golom u sudijskoj nadoknadi vremena na stadionu "Čika Dača".


– Dominirali smo, bili smo bolji, stvarali smo šanse i zasluženo smo pobedili. Ponosan sam na ove momke, od prvog dana od kako sam došao, na svakoj utakmici daju sve od sebe i čestitam im na pobedi. Ovo je pobeda za naš klub, predsednika, upravu, naše navijače i Novi Sad i želeli smo sve da usrećimo plasmanom u finale. Čestitam protivniku na velikoj borbi do kraja, ali mislim da smo mi zasluženo u finalu – rekao je Bandović, a prenosi klupski sajt "Voše":

On ne razmišlja mnogo o protivniku u finalu.

– U ovom trenutku nam je najvažnije da smo srećni što smo pobedili. U finalu nas čeka svakako veliki protivnik, ali ne razmišljamo sada o tome. Sačekaćemo i drugo polufinale, pa ćemo videti ko će nam biti rival. Sada želimo da se radujemo našem uspehu – zaključio je Božidar Bandović.

U drugoj utakmici polufinala sastaju se Crvena zvezda i Partizan, a prenos tog meča možete da pratite uživo na portalu "Novosti".

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)