BEZ PROMENA: Julijan Nagelsman ostaje selektor Nemačke do kraja Svetskog prvenstva 2026.

Tanjug

19. 04. 2024. u 13:24

Selektor reprezentacije Nemačke Julijan Nagelsman produžio je ugovor do kraja Svetskog prvenstva 2026. godine, saopštio je danas Fudbalski savez Nemačke (DFB).

БЕЗ ПРОМЕНА: Јулијан Нагелсман остаје селектор Немачке до краја Светског првенства 2026.

FOTO: EPA

Nagelsman (36) je preuzeo selekciju Nemačke u septembru prošle godine. Njegov prvobitni ugovor sa DFB-om važio je do kraja predstojećeg Evropskog prvenstva.

"Ovo je odluka doneta srcem. Velika je čast trenirati reprezentaciju i raditi sa najboljim igračima u zemlji. Zaista su me dirnule pobede u mečevima protiv Francuske i Holandije, koji su odigrani u martu. Zajedno želimo da budemo uspešni na EP na svom terenu, uzbuđeni smo zbog toga. Nakon toga, radujem se što ću zajedno sa svojim stručnim štabom prihvatiti izazov Svetskog prvenstva", rekao je Nagelsman, preneo je zvanični sajt DFB.

EP će biti održano od 14. juna do 14. jula. Nemačka će na EP igrati u grupi A sa Škotskom, Mađarskom i Švajcarskom.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)