OFK BEOGRAD SE SELI IZ BEOGRADA! Evo gde će "romantičari" igrati Superligu Srbije

Novosti online

18. 04. 2024. u 10:26

Jedna od najzanimljivijih vesti kada je u pitanju srpskih fudbal u poslednjih nekoliko godina danas nam stiže sa "Karaburme".

ОФК БЕОГРАД СЕ СЕЛИ ИЗ БЕОГРАДА! Ево где ће романтичари играти Суперлигу Србије

Foto: N. Paraušić

Naime, kako saznaje "Sport klub", lider Prve lige Srbije OFK Beograd će, ukoliko izbori plasman u Superligu, svoje utakmice igrati u Zaječaru.

Novoizgrađeni stadion na istoku Srbije trebalo bi da bude domaćin superligašima, a OFK Beograd je poslao svu neophodnu dokumentaciju kako bi se od naredne sezone preselio u Zaječar.

Razlog za selidbu sa Karaburme nije renoviranje "Omladinskog stadiona", već želja da Zaječar vidi superligaše na novom stadionu, a kako lokalni Timok to još uvek ne može da ispuni, rešenje je OFK Beograd.

I dok "romantičari" svoje mečeve u Superligi budu igrali u Zaječaru, moguće je renoviranje njihovog matičnog stadiona, koji trenutno ne ispunjava uslove za superligaški fudbal.

BONUS VIDEO BLICKRIG ZVEZDE: Hvang duplirao prednost crveno-belih u Ivanjici

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)