CEO SVET SE SMEJE HRVATU! Šta je on hteo da uradi ni sam ne zna!? (VIDEO)

Novosti online

16. 04. 2024. u 08:00

ŠTA uradi, crni ANTE?

ЦЕО СВЕТ СЕ СМЕЈЕ ХРВАТУ! Шта је он хтео да уради ни сам не зна!? (ВИДЕО)

Foto: EPA

Hrvatski napadač Ante Budimir igra najbolju sezonu u karijeri jer je drugi strelac španske La lige sa 16 golova (toliko ima i Belingem, jedan više dao je Dovbik i Đirone), međutim, prethodne večeri se obrukao. Budimir je u 97. minutu imao priliku da sa "bele tačke" donese bod svojoj Osasuni protiv Valensije, međutim, izveo je "najgori penal u istoriji fudbala". Makar je to tako okarakterisao komentator iz Španije...

Budimir je imao plan da čeka golmana do kraja, delovalo je da nije znao šta želi da uradi i da je odluku doneo u poslednji čas, a onda je odlučio da bocne loptu po sredini gola, ali je to toliko traljavo izveo, da je na kraju golman Giorgi Mamardašvili, iako se već bacio, imao vremena da lagano pokupi loptu.

Hrvat je hteo da ispadne šmeker i sportski bezobrazan "panenkom", a na kraju je on ispao smešan i izblamirao se kao nikad u životu, a moguće je i da je "zapeo" o podlogu u odlučujućem momentu.

Reakcije Budimira i trenera Osasune najbolje govore koliko je sve loše izvedeno u režiji Hrvata. Obojica nisu mogli da veruju kakav je bio ishod. Budimir je prevrtao očima u neverici, dok su na klupi Osasune rukom prekrili lice u neverici šta je njihov najbolji igrač uradio u sudijskoj nadoknadi.

Bonus video: Kad je u halu ušao vojni orkestar, i "delije" i "grobari" zagrmeli kao jedan!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?