VIŠE NIJE ORIGINALNO: Tuhel ponavlja istu priču posle još jednog poraza Bajerna

Novosti online

06. 04. 2024. u 19:33

Fudbaleri Bajerna iz Minhena su poraženi na gostovnju u Hajdenhajmu rezultatom 3:2, a nakon meča strateg Bavaraca Tomas Tuhel, ponovo je komentarisao kako je nedopustiv način na koji su poraženi.

ВИШЕ НИЈЕ ОРИГИНАЛНО: Тухел понавља исту причу после још једног пораза Бајерна

FOTO: Tanjug/AP

Nije prvi put ove sezone da Bajern doživi šamar kao što je doživeo danas. Nešto očigledno ne funkcioniše u prošlogišnjem šampionu, a njihov odlazeći strateg ponovo tvrdi da su ovakve utakmice nedopustive.

 - Ovakve stvari ne smeju da nam se dešavaju na ovom nivou. Imali smo sve pod kontrolom na poluvremenu i sada je zaista teško odgovoriti šta se dogodilo kasnije. Mučili smo se da zadržimo nivo, nažalost, ista stvar nam se ponovila i danas. Prokockali smo utakmicu u prvih 15 minuta drugog poluvremena, nakon što smo odradili toliko dobrih stvari u prvom delu igre. Stvorili smo tri, četiri šanse da postignemo treći gol, ali nismo pogodilo. Način na koji smo primali golove bio je jednostavno nedopustiv i prelak. - rekao je Tuhel.

Nakon ovog poraza, Bajern je ostao na drugoj poziciji sa 16 bodova manje od vodećeg Bajer Leverkuzena i ukoliko izabranici Ćabija Alonsa slave u sledećem kolu, matematički će obezbediti titulu.

BONUS VIDEO: Evrogol Milana Rodića, ovako je Zvezda uvećala prednost protiv IMT

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

RUSIJA JE ŠOKIRANA: Dejan Stanković preuzeo Spartak, ali ono što je onda uradio sin legende SFRJ fudbala - zapanjilo je sve u klubu