JEDVA DOLAZI SEBI: Olajinka ne može da veruje šta rade "delije"

Filip Milošević

01. 04. 2024. u 17:32

Crvena zvezda će u sredu od 19 časova ugostiti novobeogradski IMT na stadionu “Rajko Mitić” u okviru 28. kola Superlige Srbije. Hitronogi dribler Piter Olanjinka ističe da se ekipa nalazi u dobroj formi, te veruje da će navijači prepoznati trenutak i još jednom napraviti prelep ambijent na Marakani.

ЈЕДВА ДОЛАЗИ СЕБИ: Олајинка не може да верује шта раде делије

FOTO: FK Crvena zvezda

- Iza nas je teška utakmica u Ivanjici, gde smo odigrali kao tim i stigli do rutinske pobede. Nije bilo lako igrati protiv disciplinovane ekipe, koja se pretežno branila. Međutim, presudila je naša želja i pojedinačni kvalitet igrača. Bitno je da smo nastavili sa dobrim partijama nakon reprezentativne pauze, jer znamo da nas očekuje zgusnut raspored u narednom periodu. Već za dva dana igramo protiv IMT-a na Marakani. Znamo da se radi o rivalu koji ima mladu ekipu i veoma ambicioznu, a u to smo se uverili na prethodnom međusobnom susretu. Ulazimo u zahtevan ritam do prelaska u plej-of deo prvenstva, a naš cilj je naravno da zadržimo prvo mesto i odbranimo duplu krunu - počeo je Olanjinka.

 
Navijači Crvene zvezde su ostavili snažan utisak na Nigerijca, koji ne krije ljubav prema "12. igraču".
 
- Čuo sam za Zvezdino proleće, a onda sam se i lično uverio kako su navijači u ogromnom broju uz nas od početka drugog dela sezone. Prosto me uvek oduševe, naročito na derbiju. Stvarno su spektakularni. Došli su u velikom broju i u Ivanjicu, dok je na prijateljskoj utakmici sa Zenitom stadion bio pun. Njihova ljubav je zaista velika, a verujem da su prepoznali trenutak u kom smo uspeli da se podignemo i krenemo sa sjajnim partijama. Zvedaši imaju veliki uticaj na nas koji smo na terenu. Igrači i navijači su jedno, uvek svi dajemo sve od sebe i zajedno idemo po pobedu protiv IMT-a. Znamo da je termin meča nezgodan, jer je u pitanju radni dan. Prednost je što je utakmica od 19 sati, pa će ljudi moći nakon posla da stignu na stadion. Verujem da će nas podržati u velikom broju - poručio je Zvezdin napadač.

BONUS VIDEO: Dragan Stojković Piksi otvorio teren u Nišu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

KURTI POBEGAO: Pukla bruka u Prištini (VIDEO)