ŠOKANTNE VESTI IZ JAPANA: Iniesta utajio milione evra

M. Bl.

24. 03. 2024. u 13:59

LEGENDARNI španski fudbaler Andres Iniesta nalazi se u ozbiljnom problemu pošto su japanske vlasti otkrile da je tokom boravka u ovoj zemlji (pet godina) izbegao plaćanje poreza u iznosu od 3.5 miliona evra.

ШОКАНТНЕ ВЕСТИ ИЗ ЈАПАНА: Иниеста утајио милионе евра

Foto: EPA-EFE/NOUSHAD THEKKAYIL

Bivši vezni igrač španske reprezentacije bio je član Visel Kobea od 2018. do 2023. godine, a Poreska uprava Japana je otkrila da nije prijavio prihode u vrednosti od 860 miliona jena (5,2 miliona evra), na koje treba platiti porez u iznosu od 580 miliona jena (3,5 miliona evra).

Poreska uprava Japana je zatražila od Inieste da uplati novac, a u protivnom će morati na sud. Iniesta je tokom pet godina u Visel Kobeu osvojio tri trofeja, među kojima i titulu prvaka. Za taj je klub ukupno odigrao 134 utakmice, uz učinak od 26 golova i 25 asistencija. Danas, kao 39-godišnjak, nosi dres Emirejtsa, kluba koji se nalazi u zoni ispadanja fudbalskog prvenstva Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Uz Iniestu, Japan su pokušali da prevare i golman Serezo Osake Kim Jin-Hjeon koji duguje 700 miliona jena (4,2 miliona evra) i napadač Nagoje Grampus Anderson Patrik koji duguje 600 miliona jena (3,6 miliona evra).

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!