BUDUĆNOST SVETSKOG FUDBALA NA ZLATIBORU: Stižu Zvezda, Partizan ali i Espanjol, Atletiko….

Filip Milošević

17. 03. 2024. u 09:28

Treći po redu Zlatibor Kup, pod sloganom ,,Da li ste spremni,, održaće se u periodu od 26. do 29. aprila na terenima Turističko Rekreativnog Kompleksa Zlatibor.

БУДУЋНОСТ СВЕТСКОГ ФУДБАЛА НА ЗЛАТИБОРУ: Стижу Звезда, Партизан али и Еспањол, Атлетико….

Foto: TRK ZLATIBOR

Ovo je nastavak tradicije, gde klinci uživaju u najlepšoj sporednoj stvari na svetu. Ove godine organizatori očekuje preko 2.000 učesnika i trenera u godištima od 2010. do 2017.

Timove iz Srbije, predvode Crvena zvezda i Partizan. Navodimo i Vojvodinu, Brodarac, IMT, Dinamo Pančevo, Mačva Šabac, škola fudbala Olimpik, Atacante i mnoge druge.

Foto: TRK ZLATIBOR

Tekst potpisa

Naravno u svim kategorijama nastupiće i nade lokalnog FK Zlatibor. A po prvi put na turniru će igrati i Italijani. Poznati klub Udineze u generacija 2013. i 2014. dolazi da predstavi svoje talente. Španski Espanjol najavio je da očekuje medalje u godištima 2012. i 2013. a među učesnicima biće i ruska škola fudbala Devetka, FSHM iz Moskve. Tu su i rumunski kluibovi Kluž, Lazio Selesti, Rapid Bukurešt i Arad,. Učestvovaće i klubovi iz Slovenija, pa najpoznatiji klub Bugarske, CSKA iz Sofije, kao i klubovi iz Makedonije i Crne Gore. A poslednja prijava za uzrast 2013. stigla je od slavnog španskog Atletika iz Madrida.

- Izuzetnu zahvalnost, naravno pored Turističke organizacije Zlatibor koja sa nama učestvuje u organizaciji, dugujemo predsedniku opštine Čajetina, Milanu Stamatoviću i ljudima iz naše opšttine. Takođe u organizaciji učestvuje i agencija M tim pro i Fudbalski savez Zapadne Srbije. Zaista svi jedva čekaju početak. Prošle godine bilo je sajnih popteza i golova, dugo se pričalo o turniru. Sada evo treći put za redom, konkurencija je najjača do sada - istakao je Nikola Novaković, direktor Turističko rekreativnog kompleksa Zlatibor, koji je nedavno posetio i ministar sporta Zoran Gajić.

Zlatibor je tako po ko zna koji put potvrdio da je prava meka za fudbal, ali i mnoge druge sportove. Igraće se čak na sedam terena. Prošle turnire gledalo je puno roditelja i građana, a među njima i nekadašnji sjajni fudbaleri Njeguš, Biševac i Mudrinić.

BONUS VIDEO: BURAN UVOD U BERNU: "Prepucavanje" navijača Jang bojsa i Crvene zvezde

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

Novak Đoković je na antologijski način prošao u četvrtfinale Rolan Garosa, ali je dan kasnije morao da se povuče sa tog grend slem turnira. Ispostavilo se da je razlog veoma ozbiljan, iako je na mogućnost da se nešto tako desi - upravo Nole i upozorovao organizatore. Sada on plaća skupu cenu, ali... i čelnici tog grend slema "čupaju kosu". Evo i zašto.

08. 06. 2024. u 17:30

Komentari (0)

VELIKA TUGA: Preminuo mladi trener