DA LI JE PARTIZAN OŠTEĆEN? Crno-beli besni zbog ove odluke sudije (VIDEO)

Novosti online

14. 03. 2024. u 11:56

Fudbaleri Napretka pobedili su juče u Beogradu ekipu Partizana rezultatom 1:0 (1:0) u meču 25. kola Superlige Srbije.

ДА ЛИ ЈЕ ПАРТИЗАН ОШТЕЋЕН? Црно-бели бесни због ове одлуке судије (ВИДЕО)

FOTO: FK Partizan

Jedini gol na utakmici postigao je Andrija Majdevac u 33. minutu. Ovim porazom crno-belih, a pobedom u Nišu, Zvezda se vratila na prvo mesto Superlige, pa je jučerašnji dan bio zanimljiv u domaćim krugovima.

Očekivano ili ne, najviše se govorilo o meču Partizana i sudijskim odlukama, pa su kako iz kluba, tako i navijači, nezadovoljni odlukama arbitra.

Iz crno-belog tabora smatraju da je najpre načinjen faul nad Leonardom Ovusuom, koji je prethodio pogotku Majdevca, ali je mnogo veću prašinu podigao pad Nemanje Nikolića u finišu meča, u kaznenom prostoru rivala.

Špic crno-belih je prvi došao do lopte, a potom je loptu zakačio i golman gostujućeg tima Vladimir Savić, nakon čega je pokupio i Nikolića. Sa tribina se moglo čuti nezadovoljstvo, sa klupe takođe, a signalizirali su i igrači sa terena. Međutim, sudija je pokazao da se igra nastavi.

Da li su crno-beli oštećeni procenite sami?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

RAJ NA ZEMLJI! U ovom mestu letuju turisti iz inostranstva, a sada je dostupno i Srbima