DEBI ZA PAMĆENJE: Dvojica "orlića" položili "prijemni ispit" (VIDEO)

N. Iljukić

07. 03. 2024. u 15:20

MLAĐA kadetska reprezentacija Srbije odigrala je danas u Podgorici prijateljski meč protiv Crne Gore. "Orlići" su slavili ubedljivu pobedu 5:1, iako su već od 5. minuta domaćini zatresli mrežu izabranika našeg selektora Bojana Nezirija.

ДЕБИ ЗА ПАМЋЕЊЕ: Двојица орлића положили пријемни испит (ВИДЕО)

FOTO: FSS

Ipak, utakmicu je i pre njenog početka obeležio debi dvojice mladih Engleza sa srpskim poreklom, jer su im obojici majke iz naše zemlje.

Džon Zečević Luis iz Arsenala i Edvard Ibrović Flečer iz Mančester junajteda oduševili su naš stručni štab i stotinak navijača na tribinama u Podgorici. Ibrović Flečer se u 81. minutu upisao i u strelce za konačnih 5:1, a pre njega su mrežu mladih Crnogoraca tresli još dovstruki strelac Damjanović, Đokanović i Matijašević.

Utakmica u Podgorici je bila jedna od testova "orlića" pred start kvalifikacija za kadetsko Prvenstvo Evrope koje će se igrati sledeće godine. Debitanti Zečević Luis i Ibrovi Flečera su očigledno položili "prijemni ispit" i dokazali da su skauti i ljudi koji vode računa o mlađim kategorijam u Fudbalskom savezu Srbije takođe dobro uradili svoj posao.

BONUS VIDEO: Vatromet i slavlje "orlova" - Srbija je na EURO nakon 24 godine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

Imajući u vidu da je rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informisani šta radi prvi čovek Čečenije Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je ovih dana odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunilo je i rusku javnost - u dva navrata.

24. 05. 2024. u 12:28 >> 13:08

Komentari (0)

PORAZ ZAPADA I NJIHOVIH UCENA: Usvojena sramna Rezolucija - u zbiru više glasova protiv i uzdržanih nego za