DEBITOVAO BIVŠI DEFANZIVAC ZVEZDE: Viljareal razbio "fenjeraša"

Novosti online

03. 03. 2024. u 17:34

Fudbaleri Viljareala savladali su pretposlednju ekipu La lige Granadu sa 5:1 u 27. kolu.

ДЕБИТОВАО БИВШИ ДЕФАНЗИВАЦ ЗВЕЗДЕ: Виљареал разбио фењераша

Profimedia

Već u prvih 45 minuta bilo je jasno da će Viljareal bez problema opravdati ulogu favorita. Kada je u sedmom minutu Aleksandar Serlot postigao prvi gol, 12 minuta kasnije i drugi bilo je jasno da će Viljaeral ubeležiti pobedu samo je bilo pitanje sa kojom razlikom. Do kraja prvog dela igre na 3:0 povisio je i Eten Kapue i do kraja poluvremena rezultat se više nije menjao.

"Žuta podmornica" se nije opuštala ni u drugom delu igre. Nastavili su da napadaju i već posle dva minuta Gonsalo Gedeš je postigao četvrti gol za domaćina. Serlot u 66. minutu došao do het-trika, a Granda je u prvom minutu nadoknade uspela da postigne utešni pogodak preko Teodora Korbena.

Bivši štoper Crvene zvezde Stefan Leković, upisao je prve minute za Viljareal pošto je ušao u igru u 62. minutu.

Viljareal je ovim trijumof došao do 32 boda i trenutno je na 12. poziciji, dok je Granda pretposlednja sa 14. bodova i gotovo sigurnim izgledima da se od sledeće sezone uz Almeriju preseli u Segundu.

BONUS VIDEO: NOVI GOL PARTIZANA: Natho drugi put strelac protiv Železničara

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

NOVINARKA KOJA JE POSTALA NASLOV: Sportsko čudo u Srbiji - okupila otpisane košarkašice i svi sad pričaju šta je sa njima uradila