BALAK O ALONSU: Evo šta je legendarni fudbaler poručio španskom treneru

Novosti online

02. 03. 2024. u 13:18

Mihael Balak, koji trenutno radi kao stručni konsultant na televiziji "DAZN" komentarisao je rad Ćabija Alonsa u ekipi Bajera iz Leverkuzena.

БАЛАК О АЛОНСУ: Ево шта је легендарни фудбалер поручио шпанском тренеру

Foto: EPA

 - Ćabi Alonso radi sjajan posao u Leverkuzenu i odlično ga tumači, zbog čega je s pravom jedan od najtraženijih trenera na tržištu. U Bajeru je pronašao vrhunski tim sa kojim može odlično da razvije svoje ideje - rekao je Balak, koji je sa "farmaceutima2 igrao finale Lige Šampiona.

On je dodao i da Alonso treba da ostane u Leverkuzenu i nastavi projekat koji je započeo.

 - Ne morate da dajete savete Ćabiju Alonsu, on je kao igrač sve iskusio, radio na vrhunskom nivou sa vrhunskim trenerima. Ali mislim da ima smisla – ako negde dobro radite i zaista ste srećni – da nastavite projekat i, u njegovom slučaju, da ostanete u Leverkuzenu. Pogotovo što ima ugovor do 2026. godine - zaključio je bivši nemački reprezentativac.

Podsetimo, Bajer Leverkuzen je trenutno prvi na tabeli Bundeslige sa 61. bodom, čak osam više od drugoplasiranog Bajerna iz Minhena i na dobrom je putu da osvoji titulu.

BONUS VIDEO: PUNA MREŽA "BRĐANA": Ovako je Zvezda došla do trećeg gola protiv Čukaričkog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene