GVARDIOLA HVALIO BIVŠEG ĐAKA, PA PORUČIO: Nije to pitanje za mene, pitajte ljude iz Liverpula

Novosti online

27. 02. 2024. u 15:41

Čovek za kojim se diže prašina ovih dana je Ćabi Alonso, ali nikome nije jasno zašto se pitanje o njegovoj budućnosti nameće i njegovom bivšem treneru, a sada menadžeru Mančester sitija Pepu Gvardioli.

ГВАРДИОЛА ХВАЛИО БИВШЕГ ЂАКА, ПА ПОРУЧИО: Није то питање за мене, питајте људе из Ливерпула

FOTO: Tanjug/AP

Jasno je da će u maju bez trenera ostati dva velika kluba – Liverpul i Bajern. Takođe, i jedni i drugi voleli bi da na svoj platni spisak dodaju ime Ćabija Alonsa. A nisu jedini.

I pitanja se o Alonsovoj budućnosti postavljaju svima, pa i njegovom bivšem treneru Pepu Gvardioli.

Španac je srećan zbog svog nekadašnjeg đaka i uspeha koji pravi, ali ne razume zašto on mora da odgovara na pitanja o njegovoj budućnosti.

- To je pitanje za Liverpul i naravno da na njega neću da odgovorim jer ja ne znam ideje koje oni imaju - rekao je Gvardiola.

Foto: Profimedia

Potom je govorio o poslu koji obavlja Alonso u Bundesligi...

- Ali, ako se vaše pitanje odnosi na posao koji on obavlja ove sezone u Bajeru. Iskreno, vau! To je jedini tim u modernom fudbalu koji je neporažen u svim takmičenjima i koji se bori sa Bajernom iz Minhena na način na koji se bori - rekao je Pep i dodao:

- Pred njima je najvažniji deo sezone. Sada nisu u poziciji da mogu da osvoje Bundesligu, sada su u poziciju da mogu da je izgube jer svi već misle da su je osvojili. I sada je to najteže jer nije gotovo dok nije gotovo - dodao je Gvardiola.

Nije se tu zaustavio...

- Ali nije tu stvar samo u načinu na koji igraju. Nisu izgubili utakmicu u Evropi, u Kupu, u Bundesligi. Način na koji igraju je neverovatan. Mislim da sam imao veliku sreću što sam ga imao u timu, on je bio izuzetno, izuzetno inteligentan igrač - zaključio je Gvardiola.

Bonus video JOŠ JEDAN DEBITANT SE UPISAO U STRELCE: I Goh zatresao mrežu IMT-a

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

RUSIJA JE ŠOKIRANA: Dejan Stanković preuzeo Spartak, ali ono što je onda uradio sin legende SFRJ fudbala - zapanjilo je sve u klubu