"HEDONISTA SAM, VOLIM DA JEDEM I PIJEM": Eden Azar završio karijeru, pa poručio...

Александар Илић
Aleksandar Ilić

03. 02. 2024. u 12:39

BELGIJSKI fudbaler, Eden Azar nedavno je završio sportsku karijeru, a potom je govorio o razlozima koji su do toga doveli.

ХЕДОНИСТА САМ, ВОЛИМ ДА ЈЕДЕМ И ПИЈЕМ: Еден Азар завршио каријеру, па поручио...

Foto: EPA-EFE/ Oli Scarff / POOL

Svojevremeno najskuplji fudbaler planete stavio je tačku na karijeru sa 32 godine. U intervjuu francuskom L'Ekipu, poručio je da nikada nije imao potrebne navike za vrhunske domete koji su mu se predviđali.

- Nikada nisam obraćao pažnju na to šta jedem, ali nisam ni svaki dan jeo burger. Ne možeš tako da živiš 16 godina. Hedonista sam, volim da jedem i pijem sa društvom. Dijeta je obično sr..e i nikada mi nije uspela, rekao je Azar.

Bio je svestan da mu karijera neće dugo trajati

- Nikada nisam želeo da igram do 40. godine. Život je kratak, da bih se odricao mnogih stvari. Nisam hteo da se žrtvujem. Uvek sam u kući imao alkohol i mnogo hrane, koja nije baš bila za fudbalere. Ali takav sam i ne stidim se toga, zaključio je Azar.

BONUS VIDEO: Selektor SAD Stiv Ker kupio deonice Majorke

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

RAJ NA ZEMLJI! U ovom mestu letuju turisti iz inostranstva, a sada je dostupno i Srbima