ZVEZDA SE HITNO OGLASILA, USRED MEČA U SUBOTICI: Crveno-beli morali da reaguju, a ovo je razlog!

Novosti online

16. 12. 2023. u 16:54 >> 16:54

CRVENA zvezda se oglasila saopštenjem usred meča Spartak - Crvena zvezda, a sve zbog pisanja pojedinih španskih medija da bi crveno-beli mogli da budu deo evropske Superlige u godinama koje dolaze.

ЗВЕЗДА СЕ ХИТНО ОГЛАСИЛА, УСРЕД МЕЧА У СУБОТИЦИ: Црвено-бели морали да реагују, а ово је разлог!

FOTO: M. Vukadinović

Šampion Srbije poručio je da punu podršku daje UEFA i takmičenjima pod ingerencijom evropske kuće fudbala.

- FK Crvena zvezda odlučno demantuje bilo kakvu povezanost sa tzv. projektom „Superlige“, i svoju budućnost vidi isključivo u UEFA takmičenjima.

Smatramo da fudbal ne može biti u okviru zatvorene lige i po tom pitanju u potpunosti delimo vrednosti koje zastupa UEFA. Crvena zvezda ima odličan odnos i sa UEFA i sa ECA. U okviru najviših organa ECA, Zvezda ima i svoje predstavnike.

Kao bivši šampion Evrope, klub svoju dalju budućnost po pitanju takmičenja na Starom kontinentu, vidi jedino i isključivo u okviru takmičenjima pod okriljem UEFA, piše u saopštenju Zvezde.

Navodno, Real i Barselona bi već naredne nedelje nakon jednog suđenja mogli da krenu u formiranje evropske Superlige, ali sigurno da će naići na otpor velikog broja navijača i klubova, kao što je u prošlosti već bio slučaj.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

Novak Đoković je na antologijski način prošao u četvrtfinale Rolan Garosa, ali je dan kasnije morao da se povuče sa tog grend slem turnira. Ispostavilo se da je razlog veoma ozbiljan, iako je na mogućnost da se nešto tako desi - upravo Nole i upozorovao organizatore. Sada on plaća skupu cenu, ali... i čelnici tog grend slema "čupaju kosu". Evo i zašto.

08. 06. 2024. u 17:30

Komentari (1)

VELIKA TUGA: Preminuo mladi trener