UZBUNA U NICI: Fudbaler hteo da se ubije, a ovo je razlog

Velika pometnja nastala je u petak u Nici kada je jedan fudbaler ovog francuskog prvoligaša odlučio da sebi prekrati život. Otišao je tokom prepodneva na vijadukt koji se nadvija nad 100 metara provalije na auto-putu A8 koji se pruža duž mediteranske obale u Francuskoj i zapretio da će da skoči.

УЗБУНА У НИЦИ: Фудбалер хтео да се убије, а ово је разлог

Foto: Gugl Maps

Saobraćaj je odmah obustavljen, a angažovane su značajne snage policije, vatrogasaca i spasilaca, u pokušaju da ga spreče.

Ubeđivanje je trajalo nekoliko sati, od 10.30 do 14, kada je saopšteno da su spasioci uspeli da ga spreče u mračnoj nameri. Istaknuto je da su pre toga specijalisti iz žandarmerije za ovakve slučajeve sve vreme bili s njim u verbalnom kontaktu, da bi ga osujetili da skoči.

Uzbuna je tokom drame vladala i u fudbalskom klubu gde su pomno pratili šta se događa. Zbog iznenadne situacije, pomerena je i ranije zakazana konferencija za medije pred meč fudbalskog prvenstva s Brestom.

Ime fudbalera nije saopšteno, ali se ističe da je pod profesionalnim ugovorom. Saznalo se i da je želeo da skoči zbog ljubavnih problema i raskida.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

DIVAC IZABRAO NAJBOLJU EVROPSKU PETORKU: Ova imena jača su i od američkog drim-tim, imali tu i Nikole Jokića?