BOBO ŽALI ZA JOVIĆEM: Legendarni Italijan iskreno o Srbinu

Novosti online

06. 09. 2023. u 10:55

LUKA Jović je na malo grublji način saznao da više nije u planovima trenera Fjorentine Vičenca Italijana. Onog trenutka kada je bilo jasno da ga šef struke kluba iz Firence nije stavio na spisak fudbalera za takmičenje u Ligi konferencija, Jović je shvatio da je praktično nepoželjan.

БОБО ЖАЛИ ЗА ЈОВИЋЕМ: Легендарни Италијан искрено о Србину

FOTO: FSS

Legenda italijanskog fudbala Kristijan Vijeri, koji je u svojoj prebogatoj karijeri 2007. godine jednu sezonu nosio i dres Fjorentine, iskreno je pričao o odlasku Jovića koji je, na iznenađenje mnogih, izabrao Milan i stadion "San Siro".

– Svi u Firenci žale zbog Jovićevog odlaska. Bio sam na večeri u istom restoranu kao i vezista Rikardo Sotil, koji mi je rekao da je Jović veoma jak i dobar igrač. Nije uspeo da se nametne u Fjorentini, ali je fantastičan igrač – rekao je legendarni Vijeri i to je bio signal za italijanske novinare da od svega naprave "malu aferu", jer napadač koji je briljirao u Ajntrahtu iz Frankfurta, pa imao bledu epizodu u Real Madridu, nije se proslavio ni u dresu tima iz Firence.

Možda se Joviću posreći sada u Milanu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

RAJ NA ZEMLJI! U ovom mestu letuju turisti iz inostranstva, a sada je dostupno i Srbima