NOVI POTPIS NA MARAKANI "Delije" trljaju ruke, Zvezda sve jača

Novosti online

18. 07. 2023. u 15:46

FK Crvena zvezda je nedavno osvojio "Premijer kup" u Rusiji impresivnim igrama, a jedan od igrača koji se tom prilikom istakao, naročito u pobedi nad ruskim šampionom Zenitom (2:1), rešio je da svoju budućnost gradi na Marakani.

НОВИ ПОТПИС НА МАРАКАНИ Делије трљају руке, Звезда све јача

FOTO: FK Crvena zvezda

Naime, talentovani desni bek Kosta Nedeljković je u službenim prostorijama stadiona „Rajko Mitić” u društvu predsednika Crvene zvezde Svetozara Mijailovića, i sportskog direktora Mitra Mrkele, produžio ugovor sa šampion Srbije sve do 2026. godine.


- Produžio sam ugovor sa voljenim klubom i osećam se fantastično! Sanjao sam i maštao o ovome kao dečak. Međutim, neću se opustiti jer smatram da je produžetak ugovora samo podstrek za naporan rad koji tek sledi. Hvala čelnim ljudima u klubu na ukazanom poverenju, daću sve od sebe kako bih ispunio njihova, ali i lična očekivanja. Vetar u leđa koji sam dobio kroz intenzivne treninge tokom priprema mi mnogo znači, siguran sam da je odličan period iza mene. Zadovoljan sam radom na pripremama i smatram da sam se nametnuo novom šefu stručnog štaba Baraku Baharu. Očekivao sam da ću se pokazati u pozitivnom svetlu tokom priprema, a samopouzdanje koje posedujem me uvek primorava da idem napred. Snovi su i dalje tu, želim da debitujem prvo na Marakani, potom da zabeležim što više nastupa i ostavim dubok trag u Zvezdi. Porodica je moja podrška, roditelji uz brata i sestru su uvek tu za mene - poručio je nakon potpisa ugovora Nedeljković.

Kosta Nedeljković posle produžetka utovora sa Zvezdom / FOTO: FK Crvena zvezda

 

Veliko zadovoljstvo usled novog potpisa Koste Nedeljkovića je iskazao i sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela.
 
- Izuzetno je značajno za Crvenu zvezdu kada dete koje je poniklo u našoj Omladinskoj školi ostavi odličan utisak, prvo u Grafičaru tokom prethodne sezone, a potom i na pripremama u seniorskom timu Zvezde na Zlatiboru i u Rusiji, te produži ugovor sa Crvenom zvezdom. Kosta Nedeljeković je talentovan momak, veoma brzo napreduje, tokom prethodnih šest meseci se sjajno adaptirao na igru sa starijim rivalima, a takođe je i na utakmicama u prvom timu Zvezde ostavio odličan utisak. Siguran sam da je Nedeljković budućnost Crvene zvezde. Novi trener Barak Bahar je izuzetno zahtevan i precizan kada je u pitanju realizacija zadatih ciljeva. Kosta se veoma brzo snašao, uz to poseduje sjajne atletske sposobnosti, brzinu i izdržljivost. Verujem da uz još malo rutine može da izraste u vrhunskog desnog beka, ta pozicija je deficitarna i veoma je teško naći fudbalera takvog profila. Ukoliko uspete u tome, cifre koje se traže su neverovatne. Najvažnije je da je Kosta stigao iz Omladinske škole Crvene zvezde, te da na toj poziciji imamo pravog igrača - rekao je Mitar Mrkela.

Kosta Nedeljković - biografija

 

Kosta Nedeljković je rođen 16. decembra 2005. godine u Smederevu i prošao je sve mlađe kategorije Crvene zvezde.

Kompletnu karijeru je gradio kraj desne aut-linije, gde se profilisao kao standardan i pouzdan defanzivac na poziciji desnog beka. Stasavajući u Omladinskoj školi Crvene zvezde, uporedno je nosio dres svih juniorskih selekcija reprezentacije Srbije.

Prethodne takmičarske godine je bio predvodnik omladinaca Zvezde u Ligi šampiona za mlade, dok je poslednjih šest meseci proveo u razvojnom timu crveno-belih igrajući seniorski fudbal. Impresivne partije su ga preporučile da postane deo prvog tima Crvene zvezde, dok je odmah na početku priprema prvo na Zlatiboru, a potom i u Rusiji pokazao vanserijski talenat koji je odmah uočio stručni štab kluba na čelu sa izraelskim stručnjakom Barakom Baharom. 

Premijer kup 2023

REZULTATI: Zenit - Nefči 3:1, Zenit - C. zvezda 1:2, C. zvezda - Nefči 4:0, Zenit - Fenerbahče (0:0, 4:3 posle penala), C. zvezda - Fenerbahče 3:1, Nefči - Fenerbahče 0:1.

TABELA: Crvena zvezda 9, Zenit 5, Fenerbahče 4, Nefči 0.

BONUS VIDEO: Nestvarno - ovo su Rusi zasvirali kada su fudbaleri Zvezde izašli na teren u Sankt Peterburgu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ GLEDA BRUKU I NE VERUJE: Kakav skandal na Rolan Garosu! Da je Srbin to uradio, već bi leteo kući (VIDEO)