MAMA JE BILA HIT NA KONFERENCIJI: Zvezda dovela novog napadača, a on ni pet, ni šest - otkrio šta mu je u tome dosadno (VIDEO)

Novosti online

20. 06. 2023. u 17:19

CRVENA zvezda je predstavila svoje prvo veliko pojačanje za sezonu 2023/2024 u kojoj će igrati u grupnoj fazi Lige šampiona, a to predstavljanje proteklo je prilično zanimljivo.

МАМА ЈЕ БИЛА ХИТ НА КОНФЕРЕНЦИЈИ: Звезда довела новог нападача, а он ни пет, ни шест - открио шта му је у томе досадно (ВИДЕО)

FOTO: FK Crvena zvezda

Kao što su vam "Novosti" već javile, novi fudbaler Zvezde postao je Žan Filip Kraso.

Podsetimo, ovaj fudbaler iz Obale Slonovače ima 25 godina i stigao je na Marakanu iz Sent Etjena. Kraso je u sezoni za nama u drugoj ligi Francuske odigrao 30 utakmica, postigao je 17 golova i ostvario 12 asistencija, a razgovor sa novinarima počeo je ovako:

- Tek sinoć sam stigao u Beograd, još nisam imao vremena da sve upoznam, ali jako sam srećan što sam ovde i jedva čekam da počnem da radim ono što najbolje znam, da igram fudbal. Srećan sam što sam u Beogradu, u Crvenoj zvezdi, za koju znam od ranije. I, svakako, hteo bih da odmah pozdravim navijače Zvezde, o kojima sam mnogo čuo da su važan faktor za uspehe ovog kluba - rekao je Kraso.

Upitan kako je odabrao Crvenu zvezdu pored nekih drugih ponuda, nije ostavio dilemu:

- Presudilo je to što mogu da postanem šampion, a evo, "koliko do juče", igrao sam u drugoj ligi. Ovo je potpuno nova etapa u mom životu. Došao sam u jedan mitski, čuveni klub. Pre odluke o tome, dosta sam razgovarao i sa Markom Marinom, koji mi je mnogo toga objasnio i posavetovao.

Trema što će odmah debitovati na najvećoj sceni, u Ligi šampiona, ne postoji:

- Ne osećam pritisak jer sam igrao velike utakmice, recimo protiv PSŽ-a u finalu Kupa Francuske. A sama Liga šampiona mi je podstrek, nova energija koja me pokreće, u pozitivnom smislu. S radošću čekam nove izazove.

Upitan da li je dres sa brojem 17 odabrao iz nekog naročitog razloga, uz osmeh je rekao:

- Brojevi 7 i 17 mi se stalno prepliću u karijeri, donose mi sreću. Verujem da će tako i ostati.

Čim je Kraso to izgovorio, njegova majka, koja je bila prisutna u sali za konferencije za medije, glasno je aplaudirala i izazvala osmeh svih prisutnih.

Na kraju je novi špic Crvene zvezde odgovorio i na pitanje da li je, zapravo, klasičan napadač, ili ipak nešto drugo, jer se na snimcima može videti i da igra i dosta povučenije:

- Pa, meni odgovara polivalentno igranje. Dosadno bi mi bilo da budem samo na jednoj poziciji! Volim da sam u dodiru s loptom, na bilo koji način - priznao je reprezentativac Obale Slonovače.


A dok njegovo predstavljanje i vi možete da pogledate...

... evo šta je sportski direktor crveno-belih, Mitar Mrkela, rekao o ugovoru sa Krasoom, kao i budućim pojačanjima i eventualnim pozajmicama mlađih fudbalera:

- Sa Krasoom je potpisana saradnja na četiri godine. Želeli smo dugoročni ugovor s njim. U ovom trenutku mogu da kažem da tražimo još jednog napadača i golmana i zati treba očekivati nove promocije narednih dana. O imenima ne bih. Što se mladih igrača tiče, svi mlađi putuju na prvi deo priprema, na Zlatibor. Novi trener hoće da ih vidi na delu, da vidi ko se uklapa u njegovu filozofiju igre. Posle Zlatibora ćemo raditi na pozajmicama - zaključio je Mrkela.

Bonus video: VATRENO I PO KIŠI: Bakljada "delija" tokom finala Kupa Srbije u fudbalu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (1)

ĐOKOVIĆ GLEDA BRUKU I NE VERUJE: Kakav skandal na Rolan Garosu! Da je Srbin to uradio, već bi leteo kući (VIDEO)