"UZ TEBE SMO": Navijači Lacija poslali jasnu poruku Srbinu

Novosti online

13. 05. 2023. u 19:44

FUDBALERI Lacija gube dah u trci za pozicijom koja iz Serije A vodi direktno u Ligu šampiona. Oni su remijem na "Olimpiku" protiv Lečea (2:2) prilično ukočili u trci koju sa njima vode Inter i Milan. Spasilac u poslednji čas u petak uveče je bio naš Sergej Milinković-Savić, koji je pogotkom u 94. minutu doneo mršav bod Laciju i koliko-toliko sačuvao nadu Rimljana da ipak mogu sledeće sezone da se nađu u evropskoj eliti.

УЗ ТЕБЕ СМО: Навијачи Лација послали јасну поруку Србину

FOTO: Tanjug/AP

Čekao se rasplet na sinoćnim utakmicama Specija - Milan i Inter - Sasuolo, pa da se vidi u koliko velikom problemu je ustvari Lacio.

Ipak, navijači rimskog kluba su stali uz srpskog reprezentativca, kojem su u znak podrške razvili transparent sa natpisom: "Uz tebe smo!"

Milinković-Savić, koji je sedam puta bio strelac ove sezone u ligi, nije ostao dužan najodanijim pristalicama svog kluba, koji žele da i dalje nosi dres nebeskoplavih:

- Ovde sam osam godina, dugujem veliku zahvalnost navijačima, pokazali su i u ovoj prilici koliko me cene - rekao je odmah posle utakmice srpski as, koji će možda ove sezone konačno da napusti Rim, možda i Italiju.

Jedini problem za potencijalne kupce je obeštećenje koje je Lacio "odrezao" za popularnog SMS i ono iznosi sada 40 miliona evra.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)