MUSTAFA SE VRATIO NA MARAKANU: Zvezda obezbedila i drugo pojačanje (VIDEO)

Tanjug

12. 01. 2022. u 13:20

POZNATO je i novo pojačanje FK Crvena zvezda u aktuelnom, zimskom prelaznom roku.

МУСТАФА СЕ ВРАТИО НА МАРАКАНУ: Звезда обезбедила и друго појачање (ВИДЕО)

FOTO: Č. Vuković

U pitanju je talentovani vezista Ibrahim Mustafa (21).

On je po povratku na "Marakanu" stavio potpis na ugovor do kraja sezone 2024/2025.

Ibrahim Mustafa / Foto: FK Crvena zvezda

Podsetimo, mladi napadač iz Gane je stigao u Crvenu zvezdu u januaru 2020. godine, a svoju priču u glavnom gradu Srbije je započeo u omladinskoj selekciji razvojnog tima crveno-belih Grafičaru. Nakon prolećnog dela sezone, Mustafa je na leto otišao na pozajmicu u Zlatibor gde je proveo šest meseci. U timu iz Čajetine je odigrao pet utakmica, pa se tokom zimskog prelaznog roka preselio u Radnički iz Sremske Mitrovice.

U tom klubu je proveo godinu dana i nametnuo se kao najbolji igrač ekipe. Ukupno je na 33 meča postigao devet golova, a ove sezone se sa sedam pogodaka izdvojio i pri vrhu strelaca Prve lige Srbije.

 


 - Blistave partije nisu prošle nezapaženo kod čelnika našeg kluba koji su Mustafi ponudili novi ugovor na tri i po godine, kao ni kod Dejana Stankovića koji će talentovanom centarforu ukazati poverenje na pripremama u Antaliji. Mustafa praktično može da pokrije sve pozicije na ofanzivnom delu terena, a najbolje se snalazi u "srcu" napada, kao i na desnom boku - objavili su crveno-belih.

Crvena zvezda je još letos obezbedila prvo "zimsko" pojačanje. U pitanju je špic iz Norveške Ohi Omoidžuanfo, član Moldea koji je stigao kao slobodan igrač i odmah najavio golgetersku trku sa napadačem Zvezdinog "večitog rivala" Rikardom, ali i velike domete sa klubom sa "Marakane".

BONUS VIDEO: Slobodni asovi - transferi ovih igrača bi od januara mogli da promene fudbal

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (3)

RAJ NA ZEMLJI! U ovom mestu letuju turisti iz inostranstva, a sada je dostupno i Srbima