ŽIVEO ZABORAVLJEN OD SVIH: Toni Montano prodao stan pred smrt i planirao da se vrati u rodno mesto, komšinica otkrila istinu

Novosti onlajn

22. 05. 2024. u 19:08

VELIBOR MILjKOVIĆ u narodu puno poznatiji kao Toni Montano danas je pronađen mrtav u svom stanu.

ЖИВЕО ЗАБОРАВЉЕН ОД СВИХ: Тони Монтано продао стан пред смрт и планирао да се врати у родно место, комшиница открила истину

Foto: Tanjug/Z.Žestić

- Tokom poslednjih 10 godina života on je prilično kuburio sa finansijama zbog toga što autorskih prava nije mogao da živi, kapalo je tu i tamo, ali nedovoljno da se preskoči granica bede. Ni godine nisu bile na njegovoj strani pa nije mogao da nastupa u meri koja bi bila zadovoljavajuća, a ruku na srce nije bilo ni mnogo poziva za nastupe, neka druga vremena su došla - kako navodi izvor i nastavlja:

 Taj stan u kome je živeo prodao je svojoj rođaki i od tih para uspevao da nabavi sve što mu treba za pristojan život. Poslednjih nekoliko meseci često je govorio da želi da se vrati u svoj rodni Bojnik i da tamo živi u miru, dostojanstveno. Govorio mi je: "U Bojniku mi svako ko me sretne poželi dobar dan, dok u Beogradu mi se ne javljaju ni ljudi koje poznajem. Tamo imam sve što mi treba i želim da tamo budem srećan i dočekam kraj" - rekao je izvor Kurira jako blizak Toniju.

Foto: Tanjug/Z.Žestić

- Prodao je stan i došao ovde pre dva dana sa velikim torbama da spakuje stvasri. Stric i strina mu žive odmah pored i jako su dobri ljudi. Toni nije imao ljubav i pažnju i zbog toga nije bio psihički dobro poslednjih dana. Samoća ga je ubila - izjavila je komšinica.

Podsetimo, kako Kurir saznaje, upućena patrola na licu mesta zatekla Miljković Snežanu, sestru od strica preminulog Miljković Velibora poznatijeg pod umetničkim imenom Toni Montano, koja je izjavila da im se nije javljao na telefon i da nije otvarao vrata stana. Angažovali su bravara koji je otvorio stan, gde je u fotelji zatečen muzičar. Na lice mesta izašla ekipa SHMP koja je konstatovala smrt. Uviđajna ekipa izvršila uviđaj i zapečatila stan. Nema tragova nasilne smrti. Telo vozilom saniteta preveženo na ISM.

(KURIR)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BURNO PRED SRBIJA - ENGLESKA! Piksi šokirao Engleze, Tadić im poručio: Samo probajte!