NIKOLA ROKVIĆ STIGAO U MANASTIR SVETI NEKTARIJE: Ušao u Hram, pomolio se nad ikonom, pa se poklonio moštima - Bose noge u ranama od puta

Novosti onlajn

22. 05. 2024. u 19:00

NIKOLA ROKVIĆ nakon mesec dana šetnje stigao u manastir Svetog Nektarija Eginskog.

НИКОЛА РОКВИЋ СТИГАО У МАНАСТИР СВЕТИ НЕКТАРИЈЕ: Ушао у Храм, помолио се над иконом, па се поклонио моштима - Босе ноге у ранама од пута

Foto: I. Marinković, Instagram printskrin/nikolarokvic, Shutterstock

Bosih nogu i uz svetovnu pesmu, Nikola je stigao u manastir.

Foto: Instagram printskrin/nikolarokvic

Nikolu Rokvića porodica je sačekala, a kuma je u rukama nosili srpsku zastavu.

Foto: Instagram printskrin/Nikola Rokvić

Majka Slavica Rokvić, brat Marko, supruga Bojana Barović i deca, dočekali su svog Nikolu koji je pre mesec dana krenuo u humanu misiju.

Rokvić je ušao u Hram celivao ikone, pa došao i do moštiju Svetog Nektarija.

Nikola uspeo da sakupi 31 milion dinara

Nikola je tokom puta za fondaciju "Porodica" koju je Rokvić osnovao sa suprugom Bojanom, uspeo da prikupi neverovatan 31 milion dinara, a sav novac biće doniran u humanitarne svrhe.

- Dragi narode, pomaže Bog. Nadam ste da ste svi dobro, evo nas nadomak Atine, bože zdravlja sutra bi trebalo da stignemo u luku Pirej i onda trajektom do Egine, i od mesta gde ćemo se iskrcati do manastira ima 7 kilometara i do Atine 50km, sutra bi trebalo uz Božju pomoć da pređemo 57 kilometara. Hvala Vam na podršci, hvala Vam na molitvama, hvala Vam na ljubavi, na veri. Ostanite još uz nas mislima da dođemo do cilja. Moram da Vam kažem da so na današnji dan prikupili 31 milion dinara, idemo još danas i sutra, jako, ovaj put za dečiju radost - poručio je Rokvić pred sam kraj svog puta.

(BLIC)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEMAČKA U ŠOKU ZBOG SOPSTVENE REPREZENTACIJE: Alo! Podržavate propagandu Vladimira Putina!