U komediji Svetislava Bate Prelića, Bule i Sonja su igrali prijatelje Nešu i Branku, koja krije da je zaljubljena u njega, i koji na kraju filma završe u krevetu na splavu dok ih juri ostatak familije.

Foto: V. Danilov

 

 

U filmu su igrali Velimir Bata Živojinović, Milena Dravić, LJubiša Samardžić, Zoran Radmilović i Branimir Brstina, a Goncić se prisetio i kako je izgledalo snimanje škakljive scene kada se skidaju goli i vode ljubav.

- Nismo imali nikakav problem zbog te scene jer smo se nas dvoje poznavali još od sedme godine života, bili smo kao brat i sestra. Više je problem imala ekipa oko nas jer su mislili da nam je neprijatno. Sećam se da nam je reditelj u tom trenutku doneo flašu viskija da se opustimo, što smo mi prihvatili iz potpuno drugih razloga, ali je dobrodošlo u tom trenutku - rekao je kaže Goncić i dodao da je zahvaljujući Sonji dobio ulogu u tom filmu:

Foto: Jutjub printskrin/MOVIECLIPS/DOMAĆI FILMOVI I SERIJE

 

 

- Na Sonjino insistiranje sam dobio rolu u tom filmu, ona je ubedila reditelja Batu Prelića da mi da ulogu njenog partnera. Zahvalan sam joj zbog toga. To je bilo divno vreme, a tada nisam bio toga svestan.

BONUS VIDEO: