Ovogodišnja Evrovizija, koja se održava u švedskom Malmeu, donela je mnogo iznenađenja na sceni, a jedno od najprijatnijih je izbor voditelja.

Uz sada već evrovizijsku veteranku Petru Mede, na 68. Evroviziji gledamo i holivudsku glumicu Malin Akerman, koja se istakla u nekim od popularnijih komedija, pa je i te kako na visini zadatka u šarmantnim situacijama i skečevima.

 

Foto: Profimedia

 

 

Plavokosa švedsko-kanadska glumica interesantne životne priče odlično se snalazi kao voditeljka Evrovizije, a u jednom trenutku je u programu pomenula da je najbolje u životu jela dok je bila udata za Italijana.

Ona iza sebe ima brak s Robertom Cinkoneom, italijanskom muzičkom zvezdom. Za njega je bila udata od 2007. do 2013. godine i dobila sina Sebastijana, a potom je pronašla ljubav s engleskim glumcem DŽekom Donelijem.

Kako je jednom prilikom ispričala, za to što je pronašla ljubav svog života moe da zahvali svojoj sestri.

Foto: Profimedia

 

 

– On je školski drug dečka moje najmlađe sestre – rekla je Malin prilikom gostovanja u emisiji Live with Kelly and Ryan 2018. i otkrila da ga je poznavala godinama, ali se nisu videli.

– Onda se iznenada vratio iz Engleske pre oko godinu i po dana, a ja sam pomislila "Vau, jesi li uvek bio ovoliko sladak?" – priznala je glumica.

DŽek Doneli mlađi je od Malin Akerman sedam godina, a iza sebe ima dugu karijeru. Najveći uspeh postigao je zahvaljujući Bi-Bi-Sijevoj seriji "Atlantida", gde je igrao glavnu ulogu, a radio je mnogo i u Holivudu i u Velikoj Britaniji.

Oni su se verili 2017. godine, a potom se venčali 2018. u Tulumu, u Meksiku.

Foto: Profimedia

 

 

– Još uvek lebdim zbog venčanja, bilo je divno – ispričala je glumcia dve nedelje kasnije u jednom intervjuu. – Osećaj je drugačiji, sigurno jeste. Da budem iskrena, imam osećaj da je poslednji deo slagalice upravo "kliknuo" i to je sjajno.

Kako je objasnila, ne želi da zvuči kao kliše, ali "kada pronađete nekoga ko vas upotpunjuje, imate osećaj da možete biti najbolja verzija sebe".

– Oni izvlače najbolje iz vas, i obrnuto. Imate osećaj da je sve kako treba – kaže Malin, koja ne krije šta je kvalitet koji joj je najvažniji kod njenog izabranika. – On je dobar, dobar čovek.

Par je dve godine nakon venčanja zajedno igrao u filmu "Friendsgiving", a Malin je posebno srećna je DŽek divan očuh njenom sinu.

BONUS VIDEO: