ACO PEJOVIĆ POSETIO DOM ZA DECU I OMLADINU: Oduševio mališane ovim gestom, a uskoro sledi tek iznenađenje (FOTO)

Dušan Cakić

10. 05. 2024. u 20:05

FOLK ZVEZDA Aco Pejović najavio je danas, 10. maja, da će na koncenrtu u Nišu, 1. juna, premijerno uživo izvesti pesme sa svog novog albuma koji će izaći 15. maja.

АЦО ПЕЈОВИЋ ПОСЕТИО ДОМ ЗА ДЕЦУ И ОМЛАДИНУ: Одушевио малишане овим гестом, а ускоро следи тек изненађење (ФОТО)

Foto: Vanja Obradović

Tačno nakon dve godine, kada je niška Tvrđava bila pretesna da primi sve obožavaoce ove regionalne zvezde, Pejović sa svojim timom sprema još jedan spektakl u gradu na Nišavi.

Foto: Vanja Obradović

- Prva pesma sa novog albuma zajedno sa spotom biće objavljena 12. maja, druga 13. maja, a treća 14. maja. Kompletan album sa svim pesmama i spotovima biće objavljen i postavljen na sve platforme 15. maja. To je ono što me posebno raduje jer šest godina nisam izbacivao album. Izbacivao sam pesme i desio se onaj divni film o Tomi Zdravkoviću i pesma „Ponoć“ koju smo promovisali u Nišu na Filmskim susretima. Nadam se da će i ovaj album krenuti tako kao što je krenula pesma „ponoć“ - rekao je Pejović.

Foto: Vanja Obradović

Tim povodom u hotelu "Ambasador" organizovana je je i konferencija za novinare u Nišu na kojoj su se medijima obratili gradonačelnica Dragana Sotirovska, Aco i menadžer Bane Obradović.

Foto: Vanja Obradović

Aco je podsetio da je koncert u Nišu održao poslednji put pre dve godine u niškoj Tvrđavi, gde će biti i predstojeći koncert.

- Neka bude kao što je bilo pre dve godine, ja ću biti srećan i zadovoljan. Biće dobro ozvučenje i biće gostiju, ali najaviću ih onda kada budem izašao na binu - istako je pevač i dodao da za sada još nije odlučio da li će koncert početi pesmom sa novog albuma ili nekim starim hitom.

Foto: Vanja Obradović

Dolazak u Niš, folk zvezda je iskoristio i kako bi obišao Dom za decu i omladinu "Duško Radović", gde je osim druženja, svima podelio i prigodne poklone i pozvao sve štićenike Doma na koncert.

Foto: Vanja Obradović

Budući da je interesovanje za ovaj spektakl ogromno, te se uvek traži karta više, savetujemo da na vreme nabavite ulaznice, kako ne biste propustili ovaj muzički spektakl.

Foto: Vanja Obradović

Zanimljivo je to sto će Niš biti među prvim gradovima koji će moci uživo da čuje pesme sa novog albuma Ace Pejovića.

Foto: Vanja Obradović

Na pitanje novinara da prokomentariše učešće naše predstavnice Teya Dore na Evroviziji i svoja očekivanja u vezi njenog plasmana, Pejović je rekao da devojku zna kao sjajnu umetnicu i muzički obrazovanu devojku čije mu pesme prijaju.

- Meni je super šta radi i ja joj želim svu sreću ovog sveta. Držim joj palčeve da pobedi i nadam se da će ako Bog da sreće i da pobedi i da nam ponovo dovede Evroviziju u našu lepu Srbiju. Po mom mišljenju Evrovizija je više jedan scenski nego muzički spektakl i ja nisam pobornik toga. Nisam pobornik promocije nekih stvari koje ja ne volim tipa satanizma i ne želim niti da učestvujem u tome niti da gledam. To naravno nije preporuka da neko ne gleda. Ko voli neka gleda - zaključio je Aco.

 

BONUS VIDEO:

VERUJEM U ČUDA | Uskršnji "Novosti" intervju | Tara Milutinović

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno! Proverite!