KIM KARDAŠIJAN STIŽE U SRBIJU: Prisustvovaće velikom spektaklu, a razlog posete će vas tek šokirati

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

15. 04. 2024. u 19:52

KAKO prenose mediji, najpoznatija rijaliti zvezda na svetu, Kim Kardašijan, u Beograd dolazi sa svojom decom.

КИМ КАРДАШИЈАН СТИЖЕ У СРБИЈУ: Присуствоваће великом спектаклу, а разлог посете ће вас тек шокирати

Foto: EPA

Glavni razlog posete je otvaranja prve prodavnice njenog modnog brenda u našoj prestonici, a tom prilikom Kim će prisustvovati i velikoj zabavi u njenu čast, koja će biti upriličena na jednom ekskluzivnom mestu.

- Kim stiže u Beograd iz Nemačke, tačnije iz Gelzenkirhena, gde će sa svojim sinovima Sejntom i Psalmom prisustvovati Evropskom prvenstvu, i to utakmici koju naša reprezentacija Srbije u grupnoj fazi igra protiv Engleske 16. juna. Njena deca su veliki fanovi Premijer lige i engleskih fudbalera. Sa Kim će biti i ceo njen tim, a na beogradski aerodrom će sleteti u svom privatnom avionu "Kim džet", koji je pre nekoliko godina kupila za neverovatnih 150 miliona dolara. Oni će odsesti u predsedničkom apartmanu jednog od najpoznatijih prestoničkih hotela. Kod nas će se zadržati ukupno dva dana - govori sagovornik za medije i dodaje:

- Pored svog ličnog, Kim će ovde na usluzi imati i dodatno 24-časovno obezbeđenje, koje će je pratiti u stopu. Ona u Beograd dolazi povodom otvaranja prve prodavnice njenog modnog brenda u ovom delu Evrope u jednom tržnom centru. Isto veče će biti organizovan i veliki parti u njenu čast, na kom će biti prisutne i neke naše estradne ličnosti sa A liste - priča naš izvor, pa nam otkriva šta je sve to Kim zahtevala od organizatora njenog dolaska kako bi se poseta i ostvarila.

Starleta je imala posebne želje kad su u pitanju znamenitosti koje želi da obiđe u Srbiji.

- Kim je izrazila želju da tokom boravka obavezno poseti Hram Svetog Save, koji je videla na slikama i kojim je oduševljena, ali i Kalemegdan i deo pored reke. Od organizatora je zahtevala i da joj na raspolaganju bude i izlaz za osoblje koje radi u hotelu, kao i da u svakom trenutku ima deset različitih automobila kao mamce da bi izbegla paparace, koji će je sigurno pratiti non-stop. Pored ovoga, ona očekuje da joj u apartmanu stalno budu buketi svežeg cveća i da im se hrana donosi u sobu. Iz Beograda Kim odlazi u Pariz na mušku i žensku Nedelju visoke mode - navodi se za medije.

Podsetimo, ovo nije prvi put da Kardašijanova poseti Srbiju. Kako su mediji tad preneli, ona je u tajnosti posetila našu zemlju 2017. godine, kada je obišla prirodni rezervat Uvac sa ekipom kanala Travel. Oni su tada snimali emisiju o ovom delu naše zemlje, a sve preko Turističke organizacije Sjenica. Kim je tad bila oduševljena prelepom prirodom, ali i srpskim specijalitetima.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?