PARALELNO SAM ZAVRŠAVALA ŠKOLU: Katarina Živković o teškom početku karijere

Novosti onlajn

24. 01. 2024. u 21:40

KATARINA ŽIVKOVIĆ proslavila se u trećoj sezoni „Zvezda Granda“, kada je sa samo sedamnaest godina odlučila da okuša sreću u najgledanijem muzičkom takmičenju i otvori sebi put ka uspešnoj karijeri.

ПАРАЛЕЛНО САМ ЗАВРШАВАЛА ШКОЛУ: Катарина Живковић о тешком почетку каријере

Foto: Privatna arhiva

Međutim, za jednu tinejdžerku iz Leskovca taj put nije bio nimalo lak. Paralelno sa takmičenjem završavala je i srednju školu, ali nije odustajala od svog sna.

Foto: Zoran Jovanović Mačak

– Dva puta sam se prijavljivala za „Zvezde Granda“. Prvi put kada sam imala četrnaest godina kada nisam prošla, drugi put sa sedamnaest i tada sam prošla. Nisam ušla u finale, ali Bog me je pogledao, imala sam tu neku ludu sreću i Saša Popović je prepoznao moj talenat i shvatio da ne treba da me pusti tako lako– prisetila se Kaća koja je tada snimila i svoju pesmu koja je kasnije postala veliki hit i nastavlja:

Foto: Veljko Jovanović

– Dobila sam svoju prvu pesmu „Kada te ne volim“ ili „Što poželiš to i dobiješ“. Tada nije bila zapažena, možda i mojom krivicom jer ja nisam verovala u tu pesmu. Pevala sam o nekim cipelama, kolima, skupim satovima, a vozila sam se autobusom od Leskovca do Beograda, pa gradski prevoz, takmičenje. Morala sam paralelno da završim i srednju školu, ali sam bila uporna i nisam odustajala– objasnila je.

Foto: Privatna arhiva

Kaća je otkrila kako se celog života sama borila za svoj uspeh.

–Meni niko u životu ništa nije dao, poklonio, za sve sam se izborila sama uz pomoć svojih roditelja i njihove ljubavi. Nenormalno je da ne volite mesto odakle ste došli, ali prvenstveno volim svoju porodicu i onaj osećaj da nikome ništa ne dugujem i da su mi savest i obraz čisti i da ne postoji prepreka koja može da me zaustavi.

(GRAND)

BONUS VIDEO:

POSVEĆENOST JE KLjUČ USPEHA | Božićni "Novosti" intervju | Viki Miljković

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku